LOGÓZOTT BOROZÁS & BÁR REKLÁMAJÁNDÉK

Itt a nyár, a kellemes idő, egyre többször nyílik meg a lehetőség arra, hogy eltöltsünk egy kis időt a naplementében, vagy odakintre szervezzünk családi, baráti összejöveteleket, esetleg céges bulikat, amelyeknek szerves része a borozás, valamint az egyéb italozás. Ehhez elengedhetetlenek a borozás, bár menüpontban megtalálható készletek, ajándékcsomagok, üvegnyitók, palackhűtők. 

Ezeket kivétel nélkül elláthatjuk teljesen egyedi megjelenéssel: hogyha például ajándékba adunk egy boros készletet, akkor garantáltan különlegessé tehetjük az eszközt. Fedezd fel kínálatunkat, és válaszd ki a számodra tökéletes kiegészítőket a borozáshoz!

Miért éppen nálunk ajánlott beszerezni a promóciós ajándékokat?

Webáruházunkban több mint 9.000 termék várja azt, hogy egyedi megjelenéssel, arculattal és saját logóval lássuk el őket. Fontos a széles termékpaletta, mivel az egyes cégek tevékenysége is eléggé szerteágazó. Ennek köszönhetően garantáltan mindenki megtalálhatja azokat a termékeket, amelyek a legjobban illeszkednek a vállalat arculatához. 

Persze gyakran felmerül a kérdés, hogy egyáltalán miért érdemes promóciós termékeket készíttetni? Ez a marketingeszköz már több évtizedes múltra tekint vissza, amely azóta is töretlenül megállja a helyét, továbbra is kifejezetten hatékonynak mondható, ha jól vannak kiválasztva és elkészítve az egyes ajándékok. Rengeteg kategória közül lehet válogatni, irodaszerek, autós kiegészítők, minőségi üvegnyitók tömege várja azt, hogy egyedi megjelenéssel lássuk el őket.

A megfelelő minőséget garantálja az, hogy többféle technológiával dolgozunk: lézergravírozás, tamponnyomás, szitanyomás, hímzés, vakdombor, műgyantabevonat, digitális és kerámia transzfernyomás. Szükség is van rájuk, hisz a több mint 9.000 terméknek köszönhetően minden felületre megoldást kell találni.

Promóciós termékeket könnyedén lehet osztogatni céges rendezvényeken, családi napokon, vállalati kitelepüléseken, karrier napokon, féléves vagy éves értékeléseken. Egyaránt lehet adni potenciális ügyfeleknek, üzleti partnereknek és munkatársaknak is.

Borozás, bár: prémium minőségű termékekből nincs hiány

Mi minden található ebben a kategóriában? Hűtőmágnes, üvegnyitó, boros készlet, borhűtőtáska, kiegészítők, ajándékcsomagok és ajándéktáskák, de még igazán elegáns palackhűtő is. Tökéletes ajándék lehet ez üzleti találkozók indításához, kiemelt ügyfelek meglepéséhez, valamint jól teljesítő munkatársak díjazásához. Mindegyik termék kivétel nélkül magas minőséget képvisel, ami szükséges is például egy üvegnyitó esetében.

Boros készlet fadobozban is elérhető, ami egy igazán különleges ajándék lehet kiemelkedő személyeknek. Tökéletes eszköz arra, hogy a vállalat iránti bizalmat tovább erősítsük függetlenül attól, hogy ügyfélről, üzleti partnerről vagy munkatársról van szó. Ezeken kívül még olyan egyszerűbb termékek is elérhetőek, mint a csokoládé üvegtartóban, a szív alakú cukorkatartó, a kéztörlő szett vagy a csiptetős borhőmérő. 

A hosszú távú ajándék a legjobb ajándék

Ha promóciós termékről van szó, az egyik legfontosabb szempont az, hogy ne egyszer használatos eszközöket adjunk! A borozáshoz használt kiegészítők teljes mértékben megfelelnek ennek az igénynek, mivel a boros ajándékszettek, üvegnyitók kivétel nélkül évekig képesek ellátni a rájuk bízott feladatot. 

Az, hogy éveken keresztül ott lesz a megajándékozott konyhájában a cégünk arculata és logója, garancia a sikerre. Szerezd be még ma a szükséges kiegészítőket a borozáshoz!