LOGÓZOTT OTTHON & LAKBERENDEZÉS REKLÁMAJÁNDÉK

Otthonunkat számtalan kiegészítővel lehet díszíteni. Egy ingatlan szinte sosem nyeri el végleges formáját, mivel mindig találunk valami apróságot, amit jobb lenne lecserélni, áthelyezni, vagy éppen elférne helyette egy esztétikus termék. Az otthon, lakberendezés kategóriában mindent megtalálhatunk, ami a meghitt, elegáns és nyugodt hangulathoz szükséges lehet. A rendszerezéshez is számtalan eszköz érhető el.

Fedezd fel otthon, lakberendezés kategóriánkat, és szerezd be még ma a tökéletes kiegészítőket! Ismerd meg kínálatunkat most!

Minden, ami a tökéletes otthon berendezéséhez szükséges

Kínálatunkban több mint 9.000 termék közül lehet válogatni, amelyek segítségével a mindennapjaink még kényelmesebbek lehetnek. Mindegyik eszköz, kiegészítő tökéletes reklámajándék lehet, amivel meglephetjük az ügyfeleket, munkatársakat, de akár egy egész kampányt fel lehet rájuk építeni. A hatalmas kínálat azt is lehetővé teszi, hogy minden cég megtalálja az ideális terméket, ami a legjobban illeszkedik a tevékenységéhez. 

Milyen kategóriák közül lehet válogatni? Ott van például a közkedvelt írószer, irodaszer, ruházat és szerszám aloldal, de ezenkívül még beszerezhetünk minőségi konyhai, otthoni kiegészítőket, vagy éppen kerti, szabadidős tevékenységhez szükséges termékeket. 

Válasszuk bármelyiket, tökéletes eleme lesz a kampánynak. A reklámajándékokat kivétel nélkül elláthatjuk saját megjelenéssel, arculattal. Ez lehet egy szimpla logó, de a ajándéktárgy méretétől függően elférhet rajta még a vállalkozás elérhetősége, a kampány szlogenje is.

A minőségi emblémázáshoz több technológia közül lehet válogatni, ami illeszkedik az adott tárgy felületéhez: hímzés, műgyantabevonat, vakdombor, transzfernyomás, szitanyomás, tamponnyomás és lézergravírozás. 

A legtöbb kérdés általában azzal kapcsolatban érkezik, hogy mégis kinek és mikor lehet adni reklámajándékokat? A válasz nagyon egyszerű: a célcsoport lehet a meglévő ügyfelek egy bizonyos része, de akár újakat is bevonzhatunk ezzel a módszerrel. Reklámajándékokat adhatunk minden új vásárlás mellé, vagy egy rendezvényen is osztogathatjuk az érdeklődöknek.

Otthon, lakberendezés: elegáns megjelenés pár egyszerű kiegészítővel

Mi az, ami minden otthonba elhozza a meghitt, különleges hangulatot? Természetesen a gyertya! Többféle kialakítás közül lehet válogatni a kínálatunkban. Az egyik közkedvelt például a PENTAS gyertya kerek fa talpon, de az ANCIENT vaníliaillatú gyertyát is nagyon sokan választják. Utóbbinak nagyobb változata is elérhető: ANCIENT HIGH gyertya. Ha valami különlegesebbre vágyunk, akkor a LUXOR bambusz mécsestartó sem maradhat ki a rendelésből. 

A maximális kényelem érdekében beszerezhetünk egy CANICHIE csúszásgátlós otthoni zoknit is. Ha pedig a rendszerezésre helyeznénk a hangsúlyt, ebben tudnak segíteni a kis, közepes és nagy rendszereződobozok. A kényelemhez még hozzátartozik az is, hogy egy polártakaróval tegyük elviselhetőbbé a hideg, zord időt.

Tökéletes ajándék bárki számára?

Az otthon, lakberendezés kínálatában található termékek nagy előnye, hogy mindenkinek ideális ajándék lehet belőle. Ki mondana nemet egy mutatós gyertyára vagy egy csúszásgátlós, extrém kényelmes zoknira? Az már csak hab a tortán, hogy mindegyik egyedi arculattal látható el. Minden egyes gyertyagyújtásnál szem előtt lehet a cég logója, megjelenése. 

A hatásos reklámajándék könnyedén elérhető mindenki számára. Böngészd végig otthon, lakberendezés kínálatunkat még ma!