LOGÓZOTT KULCSTARTÓ REKLÁMAJÁNDÉK

Ha reklámajándék, akkor nem maradhat ki az egyik örök klasszikus, a kulcstartó sem. Minőségi gravírozott termékek közül lehet válogatni, ami talán az egyik leghasznosabb promóciós eszköznek számít a piacon. Ma már többfunkciós példányok is elérhetőek: használhatjuk sörnyitóként vagy éppen bevásárlókocsiba való éremként is. 

A gravírozás mellett epoxy gyantázás és tamponnyomás is elérhető, hogy a minőség miatt egyáltalán ne kelljen aggódni. Ismerd meg széles kulcstartó kínálatunkat, és rendeld meg most az ideális változatot! Böngészd végig a felhozatalt!

Több száz kulcstartó közül lehet válogatni

Kínálatunkban több ezer termék érhető el, amelyeket reklámajándékként lehet használni. Válogathatunk jó pár kategóriában: irodaszer, írószer, autós kiegészítők, minőségi konyhai és otthoni eszközök, de nyaraláshoz és utazáshoz is megtalálhatjuk a megfelelő promóciós tárgyakat. Vannak olyanok, amelyek már hosszú évtizedek óta hatékonyan szerepelnek!

Ilyen például a jó öreg bögre, a notesz, a mappa, a toll vagy éppen a kulcstartó is, amire mindenkinek szüksége van. Lakáskulcs, slusszkulcs, irodakulcs: mindegyikhez kell legalább egy kiegészítő. Sokan több kulcscsomót is használnak, amelyeket jobb megkülönböztetni egy-egy kulcstartóval. Ezért is számít igazán hasznos reklámajándéknak ez az apró eszköz. 

Ez egy fontos tulajdonság, ha promóciós termékekről beszélünk. Mindig érdemes olyat választani, amit hosszú távon is használni fognak a megajándékozottak. Minél többször találkoznak vele, annál nagyobb az esély, hogy elérjük a promóciós célunkat.

Ez lehet a bevétel közvetlen vagy közvetett növelése, a nagyobb bizalom elérése a cég felé, vagy egyszerűen egy új brand építése. Az ügyfelek mellett kiváló lehet az alkalmazottaknak és az üzleti partnereknek is. A minőségről a magas szintű technológiák gondoskodnak, amelyeket az elkészítés során alkalmazunk: lézeres gravírozás, epoxy gyantázás és tamponnyomás.

A kulcstartó sosem megy ki a divatból

Nehéz olyan kulcscsomót találni, amin ne lenne legalább egy ilyen kiegészítő. Ez az egyik legalapvetőbb reklámajándék, amivel találkozhatunk. Kínálatunkban a legnépszerűbbek közé tartozik például a Nelly kulcstartós bevásárlókocsi érme, a Peterby sörnyitós kulcstartó és a Samy kulcstartó. 

Ezek mindegyikét elláthatjuk egyedi emblémával, logóval. Különösen hasznos lehet a kulcstartó LED zseblámpával, de ha valami különlegeset keresünk, akkor nem maradhat ki a trailer kulcstartó, a villanykörte-alakú, a házalakú, a teherautó-alakú vagy éppen a földgömb kulcstartó sem.

Extrémebb körülményekre is találhatunk megoldást. Ilyen például a karabiner kulcstartó, de az üvegnyitó modell is jól jöhet. Minden egyes cég megtalálhatja a tevékenységéhez leginkább illeszkedő darabot, de akár az adott alkalomhoz, eseményhez vagy éppen promócióhoz is kereshetünk kiegészítőt. Nagy mennyiségben rendelhetjük meg őket, amelyeket aztán minden egyes vásárláshoz adhatunk ajándékba, de szimplán a kitelepüléseknél, céges rendezvényeknél is osztogathatjuk.

Egy igazán tartós ajándék

A kulcstartó nem egy olyan kiegészítő, amit az ember gyakran cserélget. Ezért is érdemes lecsapni erre a lehetőségre, mivel olyan ajándékot adhatunk, ami hosszú éveken keresztül a kulcscsomón lesz. Minden egyes alkalommal, amikor előkerül a kulcs, ott lesz a kulcstartó is, rajta az emblémával, hogy pontosan tudni lehessen, mégis melyik cégtől érkezett a kiegészítő. Fedezd fel hatalmas kínálatunkat még ma!