LOGÓZOTT TERMOSZ & BÖGRE & KULACS REKLÁMAJÁNDÉK

Vannak olyan promóciós termékek, amelyek egyszerűen örökzöldnek számítanak a piacon. Ilyen például a termosz, bögre, kulacs hármasa is, amiből egyszerűen sosem elég otthon. Garantáltan működni fog, mint reklámajándék. Mindenkinek szüksége van rá, sokszor fogyóeszköznek is számítanak. Ha egy biztos pontot keresünk a reklámkampányhoz vagy egy eseményhez, nem kell tovább keresgélni, itt garantáltan megtalálhatjuk!

Nézd végig termosz, bögre, kulacs kínálatunkat, és rendeld meg még ma a szükséges mennyiséget! Böngészd át a felhozatalt most!

Több száz termék vár arra, hogy a kampányokban használjuk őket

Sőt, ha a webáruházunk teljes kínálatát nézzük, akkor ez a szám meghaladja a 9.000-et. Ha reklámajándékról beszélünk, akkor fontos, hogy minél nagyobb termékpalettával rendelkezzünk, mivel ahány cég, tevékenység, kampánycél, legalább annyi eszközre, kiegészítőre van szükség. Vállalkozásokból pedig bizony nincs hiány. A reklámajándékok kiválasztásánál ráadásul további szempontokat is figyelembe kell venni: pontosan kiknek akarjuk adni az ajándékot? Hol lesz az átadás? Mi az ajándékozás elsődleges célja?

Ahhoz, hogy minden igényt lefedjünk, a kínálatnak is ehhez kell igazodnia. Minőségi bögrék, poharak mellett több kategóriában is lehet válogatni. Ilyen például a konyha, otthon, írószer, technológiai kiegészítő, egészség, nyaralás, kert, szabadidő, utazás, táska, játékok, ruházat, szerszám és persze még a csomagolásra is gondoltunk, hogy garantált legyen a siker a megajándékozottak körében.

Természetesen a mennyiség mellett a minőség is hatalmas szerepet kap a reklámajándékok esetében. Fontos, hogy ne olyan terméket válasszunk, ami egy-két használat után megadja magát. Ezért is képviselnek a kínálatunkban található termékek magas minőséget, hogy hosszú távon is megállják a helyüket. 

Többféle emblémázási technológia teszi még tartósabbá a nálunk kapható termékeket. Elérhető hímzés, vakdombor, szitanyomás, műgyantabevonat, transzfernyomás, tamponnyomás és lézergravírozás is.

Termosz, bögre, kulacs: miért olyan jó választás?

Az a legjobb reklámajándék, amit használnak is. Bögréből egyszerűen sosem elég. Sajnos sokszor bizonyul “fogyóeszköznek”. Elég egy óvatlan mozdulat, és máris megreped, törik. Ezért is olyan jó reklámajándék, mert egy mutatós darabnak mindenki örülni fog. 

Termosz, bögre, kulacs kínálatunkban elérhető klasszikus kerámiabögre, kőagyagbögre, SUBLIM SPOON kerámiabögre és kanál szett, de még metálszínű külső mázzal ellátott termék is van. A felsorolt termékek mindegyikét elláthatjuk egyedi megjelenéssel, emblémával vagy egy egyszerű logóval.

Minden egyes kávézásnál, teázásnál találkozni fognak a vállalat elérhetőségével, arculatával. Ajándékozhatjuk meglévő és új ügyfeleknek, de a munkatársakat, üzleti partnereket is meglephetjük vele, sőt az iroda konyháját is feltölthetjük ilyen eszközökkel. Kulacsokat általában sportoláshoz szokás használni: Terkol sportkulacs, Luns sportkulacs, Iskan sportkulacs, hogy csak pár klasszikus példányt említsünk - ezek bizony mind elérhetőek a kínálatunkban.

Termoszt is egyre többen használnak a mindennapokban, amiből igazán minőségi darabok is beszerezhetőek: Bridget termosz, PANAY duplafalú termosz és Temboo hőmérős termosz is megtalálható nálunk.

Hasznos kiegészítő a mindennapokra

A termosz, bögre, kulacs hármasa korosztálytól és nemtől függetlenül tökéletes választás. Megfelelő alapja lehet a legújabb kampánynak. Ismerd meg a termosz, bögre, kulacs kínálatunkat még ma!