LOGÓZOTT KONYHA & OTTHON REKLÁMAJÁNDÉK

Bögre, öngyújtó, kulcstartó, alumíniumpalack - kivétel nélkül olyan termékek, amelyeket a legtöbbször a konyhában, otthon szoktunk használni. Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, és a legnagyobb pozitívum az, hogy mindezeket már egyedi megjelenéssel is elláthatjuk. 

Vannak olyan klasszikus promóciós termékek, mint a bögre, amelyeket vétek kihagyni a felhozatalból, ha egyedi arculattal ellátott ajándékokat akarunk adni ügyfeleinknek, munkavállalóinknak vagy üzleti partnereknek. Ezeknek az eszközöknek az a célja, hogy hosszú távon “láthatóak” legyünk. Fedezd fel te is a kínálatunkat, és válassz kedvedre belőle!

Promóciós ajándékokból szinte sosem elég

Webáruházunkban minden olyan eszköz, termék megtalálható, ami a konyhában vagy az otthonunkban előfordul. Több mint 9.000 termék várja azt, hogy egyedi arculattal lássuk el, és ők is beálljanak a cég offline marketing kampányába. 

Természetesen ehhez az is kell, hogy ne csupán mennyiségben, de minőségben is magas szintet képviseljenek. A hatalmas kínálatra azért van szükség, hogy kivétel nélkül minden vállalkozás megtalálja azokat az ajándékokat, amelyeket a következő alkalommal a potenciális ügyfeleknek vagy a munkatársaknak szeretne átadni. Találhatunk olyat is, amin csak a cég logója fér el, de nagyobb eszközökön akár a szlogen, valamint a teljes arculat is megjelenhet.

Egyáltalán hol lehet ilyen promóciós termékeket átadni? Merülhet fel teljesen jogosan a kérdés, a válasz azonban nagyon egyszerű: szinte minden egyes eseményen, ahol kapcsolatba kerülünk az ügyfelekkel. Közösségi rendezvények, kitelepülések, céges családi napok, de akár negyedéves, féléves vagy éves záróünnepségeken is. Egy üzleti találkozón is nagyon jó első benyomást kelt az, ha már egy előkészített, profi ajándékcsomag várja a partnereket. 

Minden olyan termékkel lehet találkozni nálunk, ami hosszú távon megállja a helyét promóciós ajándékként: termosz, bögre, kulacs, takaró, hűtőmágnes, üvegnyitó, de még pincérkés is. A minőséget a különböző technológia garantálja, amit alkalmazunk: szitanyomás, lézergravírozás, tamponnyomás, műgyantabevonat, transzfernyomás és hímzés.

Konyha, otthon: valóban hasznos eszközök a hétköznapokra

Mindenkinek van otthon legalább egy bögréje, de az esetek többségében egy emberre jut legalább 2-3. Sőt, van aki kifejezetten gyűjti ezeket, mivel igazi különlegességekkel is lehet találkozni. 

Mi lenne, ha az egyik ilyen egyedi bögre a mi cégünk arculatát viselné? Évekig, minden nap láthatná az ügyfél, a munkatárs, valamint a környezetében mindenki. Egy kávézás, egy emlékeztető a vállalkozásra. Ugyanez igaz szinte minden termékre, ami ebben a kategóriában megtalálható, mivel kivétel nélkül nem egyszer használatos eszközökről van szó. 

Ez nagyon fontos: ha promóciós ajándékról van szó, akkor ne csak egyszer, pár percig lehessen használni az adott eszközt, hanem éveken keresztül, mivel így több emberhez is el lehet jutni. Elegáns pincérkés, polár takaró, de még bőr pénztárca kulcstartóval is található ebben a kategóriában.

Miért fontos, hogy minőségi ajándékot adjunk?

Egy kulacstól, termo bögrétől azt várjuk, hogy ne csak egyszer-kétszer tudjunk belőle fogyasztani, hanem éveken keresztül kitartsanak. Ha minőségi ajándékokat adunk például a potenciális ügyfeleknek, az azt jelenti, hogy a munkánkat is hasonló alapossággal végezzük. Egy jól kiválasztott termék idővel növeli a bizalmat felénk, ami a bevételeket is pozitív irányba mozdítja tovább. Nézz körül a webáruházunkban még ma és rendelj gyorsan, egyszerűen!