A logózott kulcstartó is lehet hasznos promóciós ajándék

A logózott kulcstartó is lehet hasznos promóciós ajándék

Ma már számtalan felület van, amelyen elhelyezhetjük a vállalat arculatát, például nagyméretű hirdetőtáblákon, az üzlet ajtaján és belső posztereken. De nemcsak ilyen nagy helyekre kell gondolni, hanem az olyan kisebb eszközökre is, mint a logózott kulcstartó. A promóciós termékek mind a mai napig nagyon népszerűek és hasznos marketingeszközök.

A logózott kulcstartó minden eseményen megállja a helyét

A minőségi kulcstartó sosem fog kimenni a divatból, a mai napig találni belőlük a legtöbb kulcscsomón, de olykor táskákon is. A különböző méretek, formák és színek választékával bármilyen cég vagy alkalom számára készíthetünk ilyen fantasztikus terméket. Ezeket aztán különböző eseményeken tudjuk szétosztani a potenciális ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek.

De felmerülhet a kérdés, hogy mégis miért olyan hasznos ajándék a logózott kulcstartó? Egy promóciós termék akkor jó, ha nem egyszer használatos, hosszú távon részese lehet a “megajándékozott” mindennapjainak. A kulcstartó abszolút ilyen tárgynak számít, hisz gondoljunk csak bele, milyen sűrűn szoktuk egyáltalán lecserélni őket? Talán akkor, ha új kulcsokat kapunk vagy költözünk, de az biztos, hogy általában hosszú éveken keresztül velünk vannak.

Egy ilyen eszközre nemcsak a cég logóját lehet felhelyezni, hanem szlogeneket, párszavas üzeneteket is kérhetünk rá, sőt akár különleges alkalomra is készíttethetünk ilyet.

Bárkinek adható ajándékba

Az ajándéknak nem kell feltétlenül csak belső jutalomnak lennie. A logózott kulcstartót és más promóciós termékeket közösségi napokon, ügyfelek számára szervezett vállalati rendezvényeken, céges családi ünnepségeken is lehet osztogatni. Ideális eszköz a márka további építésére és megerősítésére, valamint pozitív üzenet küldésére a “közönségnek”.

Fontos, hogy mérlegeljük, hogy pontosan kinek milyen ajándékot adunk! Például ha gyermekekről van szó, akkor nekik célszerű játékokat vagy más apróságokat adni, mint amilyen a logózott kulcstartó is.

Felnőtteknek már teljesen más eszközökre van szükségük, érdemes például a konyha, otthon kategóriában válogatni, hisz ott számtalan hasznos terméket lehet találni: bögre, öngyújtó, kulacsok és akár polártakaró is van.

Promóciós termékek esetében kifejezetten fontos a minőség

Nagy különbség van az egyes ajándékok között, még akkor is, ha ugyanaz az arculat kerül rá. Fontos, hogy úgy tekintsünk ezekre a termékekre, hogy a mi vállalatunkat képviselik, afféle partnerek abban, hogy a bevételünk, a cégbe vetett bizalom növekedjen.

Rossz minőségű, könnyen megsérülő tárgyak esetén az ajándék pont az ellenkező hatást fogja elérni, mivel az a kép fog a potenciális ügyfelekben kialakulni, hogyha a termék ilyen rossz, akkor valószínűleg a szolgáltatásaink is azok.

Érdemes olyan helyről beszerezni őket, ahol többféle elkészítési mód és technológia közül lehet választani. Nálunk például elérhető a lézergravírozás, a tamponnyomás, a szitanyomás, a transzfernyomás, a digitális transzfernyomás, a hímzés, a vakdombor és a műgyantabevonat is.

Természetesen nem elég az, hogy a helyes módszert megtaláljuk, minőségi alapanyagokra is szükség van. Függetlenül attól, hogy logózott kulcstartóról vagy más termékről van szó, fontos, hogy mindegyik kivétel nélkül prémium kategóriát képviseljen!

Az ajándékok kiválasztása és megtervezése nem egyszerű folyamat, ezért ajánlott szakember segítségét kérni a folyamatban. Ha te is egyedi arculattal ellátott promóciós termékeket szeretnél, keress minket bizalommal!

Apr 20, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések