Prémium céges ajándék, ha igazán le akarunk nyűgözni valakit

Prémium céges ajándék, ha igazán le akarunk nyűgözni valakit

Ha promóciós termékekről beszélünk, általában mindenkinek a tollak, kulcstartók, mappák és noteszek jutnak eszébe. Ennek is megvan az előnye, hisz nagy mennyiségben lehet őket előállítani és osztogatni. Sokszor azonban sokkal személyesebb, különleges prémium céges ajándék lesz az ideális választás.

Mi lehet prémium céges ajándék?

Természetesen itt már nem a pár száz forintos tollakról van szó. Sokkal inkább felel meg ennek a kitételnek egy Neider boros szett, ami egy gyönyörű, bambusz ajándékdobozban érkezik, 2 borospoharat és egy rozsdamentes acél dugóhúzót tartalmaz. Elhelyezzük rajta a cég logóját, arculatát, és máris kész egy különleges, prémium céges ajándék, amit bárkinek adhatunk.

Általában ezeket a promóciós termékeket különleges alkalmakra tartogatják. Még mielőtt a célra rátérünk, érdemes beszélni a lehetőségekről. A boros szett már önmagában luxust áraszt magából, hisz a bor alapból az eleganciát képviseli. Emellett még egy gyönyörű whisky szett is lehet ajándék, vagy egy üveg borkiöntő, esetleg egy palackhűtő. Kivétel nélkül mindegyik ellátható egyedi logóval, arculattal. Természetesen a prémium céges ajándék nem kell, hogy feltétlenül alkohollal kapcsolatos kiegészítő legyen.

Választhatunk akár ruházati cikket is, mint amilyen egy minőségi télikabát. Ehhez azonban részletes információval kell rendelkezni a “célszemélyről”, hogy tudjuk, garantáltan hasznosítani tudja a kabátot és örülni fog neki, és így elérjük a kívánt hatást.

Vannak még olyan prémium eszközök, amelyekkel biztosan nem fogunk mellélőni. Ilyen például a pénztárca vagy a kártyatartó, amire mindenkinek szüksége van, hisz a bankkártyát és a készpénzt valahol tárolni kell. Itt is találhatunk elegáns változatokat, amelyek bőrből készültek.

Ha pedig már elindultunk az üzleti élet felé, akkor az irattáska tökéletes prémium céges ajándék lehet. Műbörből készült, letisztult változatok között lehet válogatni, amelyek külső zsebbel, valamint levehető és állítható vállpánttal rendelkeznek.

Kinek adjunk prémium céges ajándékot?

Érdemes a promóciós termékekről olvasni, hogy tisztában legyünk a lehetőségekről és a célokról, amelyeket elérhetünk egy-egy ilyen eszközzel. A prémium céges ajándék “célpontja” lehet akár egy munkatárs, aki az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt mutatott fel. Ezzel elismerhetjük az erőfeszítéseit, és egy maradandó élményt okozhatunk, ami megnöveli a cégbe vetett bizalmát, ráadásul még a marketingértékéről sem szabad megfeledkezni, mivel ezt kifelé is mutathatjuk a nagyközönségnek, hogy ez a vállalat bizony így is elismeri a kollégákat.

Üzleti partnereknek az együttműködést is meghálálhatjuk egy ilyen ajándékkal, de ha éppen új beszállítót keresünk, és elérkezett az első tárgyalás időpontja, akár egy ilyen borkészlettel is indíthatjuk a megbeszélést. Nem muszáj, hogy az egyeztetés során átadjuk ezt a meglepetést, használhatjuk akkor is, ha megtörtént a kézfogás és elindul az együttműködés.

Több évig használni fogják

A prémium céges ajándék előnye, hogy nem fog könnyen elhasználódni. A boros készletnél maradva: hosszú éveken keresztül fogják ezzel kinyitni a borokat, ráadásul minden alkalommal el lehet mesélni, hogy mégis honnan van ez a gyönyörű bornyitó és borospohár. A minőségi ajándékoknak számtalan előnye van, ráadásul teljesen személyre is szabhatjuk őket. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal és segítünk választani.

Jan 13, 2024 zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések