Női napszemüveg UV-szűrős kialakításban: miért jó választás?

Női napszemüveg UV-szűrős kialakításban: miért jó választás?

Megérkezett a napsütés, betette a lábát a nyár, ami azt is jelenti, hogy újra elővehetjük a napszemüvegeket, bár tudjuk, hogy sokan télen se tették le őket. Praktikus kiegészítő az öltözethez, de ne feledjük el, hogy a káros napsugarak ellen is hatékonyan védekezhetünk. Ezért is ajánlott a hölgyeknek egy női napszemüveg UV-szűrős védelemmel ellátva, de a férfiak is megtalálhatják a megfelelőt.

A női napszemüveg UV-szűrős réteggel az ideális

Ha megnézzük a napszemüvegek kínálatát, akkor láthatjuk, hogy ma már többféle kialakítás közül lehet válogatni. Vannak kisebb, praktikus változatok, amelyeket kifejezetten a vízparton viselhetünk, de minőségi darabokból sincs hiány, amiket akár egy különleges eseményre is felvehetünk, hisz tökéletes kiegészítő válik belőle a választott szetthez. Napszemüveget ma már kicsik és nagyok egyaránt hordhatnak, pláne nyáron, amikor sokkal több a napsütéses órák száma.

Miért fontos ez a promóciós termékek szempontjából? Mert a napszemüvegnél kevesebb népszerűbb reklámajándék van. Szinte mindenkinek lapul legalább otthon egy olyan, amit valamilyen fesztiválon, céges rendezvényen kapott, vagy találkozott már ilyennel.

Ez egy praktikus kiegészítő a mindennapokban, és az emberek többsége sajnos fogyasztja is őket rendesen. Elég egy rossz mozdulat, máris eltört a szára, megsérült a lencse, vagy ha kimegyünk a strandra, játék közben is könnyedén eltalálhatja a labda a szemüveget és máris szükség van egy újra. Ez promóciós szempontból nagy előny, hisz mindig jól jön egy tartalék, mindenki szereti őket, sokaknak megvan a kedvence.

Egyszerű kiválasztani az ideálisat, a cég emblémáját stílusosan el lehet helyezni a napszemüvegen. Nem feltétlenül kell a legolcsóbbat választani, hanem a minőségre is tehetjük a hangsúlyt.

Erre a célra tökéletesen megfelel például a Graham napszemüveg, ami hölgyeknek, de még a férfiaknak is ideális választás. Fontos a napsugárzás elleni védelem is, pláne a forró nyári napokon. Női napszemüveg UV-szűrős réteggel ma már egyszerűen beszerezhető, a szimpla helyett ez egy jobb választás lesz promóciós szempontból is, mivel az ügyfelek is értékelni fogják, hogy a minőség volt az elsődleges elvárás a reklámajándék kiválasztása során.

Nyári kiegészítőkből sosem elég

Természetesen a napszemüveg mellett sok más eszköz közül is válogathatunk, ha úgy döntünk, hogy a következő promóciós kampányt szeretnénk a nyárra kihegyezni. Strandjátékok, felfújhatós tárgyak, mint a matrac és strandlabda, de strandszék, strandtáska, legyező és hűtőtáska sem árt.

Továbbá ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb kiegészítőről, a törölközőről, aminek több funkciója is lehet a vízparton. Felszívja a nedvességet és afféle pszichológiai széfként is üzemel, hisz minden család általában ezzel takarja le az értékeit mielőtt besétál a vízbe, medencébe.

Elkéstünk a nyári promócióval?

Nem kell aggódni, a minőségi reklámajándékok elkészítése viszonylag gyorsan megvan. Még bőven van idő megtervezni a nyári promóciós kampányokat, de fontos, hogy ne kapkodjunk vele! Meg kell határozni a célközönséget és kiválasztani azokat az eszközöket, kiegészítőket, amiket ajándékba akarunk adni. Webáruházunk kínálatában több ezer termék közül lehet válogatni, így garantáltan mindenki megtalálja azt, amivel a leghatékonyabb kampányt tudja felépíteni.

Lehet az egy szezonális promóció, vagy egy új termék bevezetése, a reklámajándékok mindig nagy segítséget jelentenek a sikeres marketingben.

May 22, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések