Milyen céges karácsonyi ajándékötlet érhető el?

Milyen céges karácsonyi ajándékötlet érhető el?

Hamarosan beköszönt az ünnepi időszak, sőt az országban egyre több helyen már a karácsonyi vásárok is megnyitottak. A év vége mindig a sürgés-forgásról szól mind a cégek, mind az ügyfelek életében. Ezért is kell néhány céges karácsonyi ajándékötlet, amivel meglephetjük a vásárlókat, munkatársakat.

Céges karácsonyi ajándékötlet: mi az, ami belefér?

Tökéletes lehet például egy karácsonyi pulóver, amivel biztosan okozhatunk egy emlékezetes belépőt a munkahelyen vagy éppen a családi vacsorán. Olyan dizájnban érhető el, ami garantáltan felkelti a figyelmet és vidámságot hoz magával. A csúnya karácsonyi pulcsiknak is megvan a maga hagyománya, miért ne lehetne ebből tökéletes céges karácsonyi ajándékötlet? Ezzel meglephetjük a munkatársakat (nem feltétlenül azzal, hogy ilyet hordunk, hanem ajándékba), de még a legkitartóbb ügyfelek is kaphatnak belőle, az üzleti partnerekről nem is beszélve.

Maradandó élményt okozhatunk, hogy jó hangulatban forduljon rá a vállalat az új évre, az új kihívásokra. Ez csak egy példa volt a rengeteg elérhető lehetőség közül. Céges karácsonyi ajándékötlet lehet egy olyan apróság is, mint a bögre. Itt a hideg időszak, a tél, mindenki szeret ilyenkor forró teát (vagy éppen bort) kortyolgatni otthon bekuckózva. Ha már úgyis előkerül egy bögre, akkor az már legyen olyan, amin a mi cégünk logója, megjelenése található.

Ötletből tudjuk nagyon jól, hogy sosem elég. Több útvonalon is elindulhatunk annak érdekében, hogy megtaláljuk a tökéletes eszközöket, kiegészítőket, amelyeket aztán később átadhatunk. Arra is lehetőség van, hogy mindenkinek egyedi, személyre szóló ajándékot adjunk. Ez természetesen nagyobb munka, amit érdemes minél hamarabb elkezdeni. A hatás azonban annál nagyobb lesz, így szinte garantált a siker.

Ajándékcsomagokat is összeállíthatunk, amibe belerakhatunk csupa olyan terméket, amelyeket a karácsony időszakban tudnak használni (karácsonyfadísz, Mikulás sapka és zokni, karácsonyi mintás eszközök, kiegészítők és dekorok). A csomagolásról sem szabad megfeledkezni, amihez szintén rengeteg lehetőség érhető el.

Felkészülés a karácsonyra

Ha megnézzük a karácsonyi kínálatunkat, akkor látható, hogy több száz eszköz és kiegészítő közül lehet válogatni. A folyamat azonban nem egyszerű. Össze kell állítanunk “A Tökéletes Csomagot”, amit aztán a munkatársaknak, ügyfeleknek és partnereknek adhatunk. Érdemes olyan eszközöket is kiválasztani, amelyek egyértelműen utalnak a cég tevékenységére. Például egy szerviz esetében semmiképpen se hagyjuk ki az autós kiegészítőket.

IT cégek a technológia kategóriában válogathatnak, de a pénzügyi szektor is megtalálhatja azt az eszközt, ami egyértelműen kifejezi azt, amit képviselnek. Nem muszáj olyan terméket választani, ami szorosan kapcsolódik a karácsonyhoz. Gondolkodhatunk hosszú távon és válogassunk olyan eszközt is, ami később is előkerül majd, nem csupán az ünnepi időszakban.

Ajándékból sosem elég

A hatalmas kínálat is jó példa erre. Céges karácsonyi ajándékötlet mindenkinek kell. Szerencsére bőven van miből válogatni, de ez még nem jelenti azt, hogy mindegyik megfelel majd az adott célközönségnek. A termékek kiválasztása előtt először azokat válasszuk ki, akiket szeretnénk megajándékozni. Ha figyelembe vesszük az ő preferenciájukat, máris könnyebb lesz összeállítani az ideális karácsonyi ajándékcsomagot, amivel maradandó élményt okozhatunk.

Ha pedig kérdésed merül fel, vagy nagyon nem jön az ötlet, keress minket bizalommal és mi majd segítünk!

Nov 23, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések