Miért olyan jó ajándékok a céges pólók?

Miért olyan jó ajándékok a céges pólók?

Vannak olyan promóciós termékek, amelyek egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból. Ilyen például a bögre, a toll, a notesz vagy a céges pólók is. Ezek közkedvelt ajándéknak számít, mivel olyan eszközökről beszélünk, amelyek egyrészt fogyóeszköznek számítanak, másrészt mindenki kedveli és használja őket.

A céges pólók tökéletes felületet nyújtanak a reklámnak

Általában ha marketingről, hirdetésről van szó, a cégek mindig a lehető legnagyobb felületet keresik, ahol a saját megjelenésüket és üzenetüket közvetíthetik. Ezért is olyan jó választás például a SOL’S SPRINT uniszex póló, ami különböző színekben érhető el: fekete, fehér, sötétkék, királykék, piros és zöldalma.

A céges pólókat számtalan helyzetben lehet használni. Például a munkatársak hordhatják ezt a boltban, irodában vagy telephelyen. Ha külső helyen kell dolgozni, tökéletes lehet egyenruhának is, amit még a forróságban is kényelmesen lehet hordani, hisz többféle anyagban találhatunk pólót. Egy ilyen ruha nagy felületet nyújt arra, hogy elhelyezzük rajta a kívánt üzenetet, grafikát. Lehet az csak egy egyszerű logó, cégnév - ha minimalista megoldást keresünk.

A céges pólók lehetnek egy nagyobb kampány, időszakos promóciók elsődleges képviselői is, hisz egy szlogent is nyugodtan elhelyezhetünk rajta a vállalkozás elérhetőségeivel együtt. Természetesen a ruházat vagy a textil nemcsak munkaruha lehet, hanem tökéletes ajándék a potenciális, meglévő ügyfelek számára is.

Mivel különböző méretben kaphatóak, így szélesebb közönséget is megcélozhatunk velük. Gyerekeknek, hölgyeknek, férfiaknak, idősebbeknek egyaránt adhatunk ilyen ajándékot. Sőt, nem muszáj megállni az ügyfeleknél vagy munkatársaknál, hisz az üzleti partnereknek, például a beszállítóknak is ajándékozhatunk céges pólót a munkájuk elismeréseként vagy az együttműködés elindítása alkalmából.

A hasznos ajándék a legjobb ajándék

Miért is fontos, hogy egy promóciós termék valóban hasznos legyen? Mert így érhetjük el a kívánt hatást. Ahhoz, hogy a cég iránti bizalom növekedjen, többekhez eljussunk, és ennek következtében a bevétel is növekedjen, olyan promóciós ajándékokat kell összeválogatni, amit valóban használni fognak az emberek.

Ezért sem szabad elkapkodni a folyamatot, hisz egyáltalán nem mindegy, hogy kinek mit adunk! A céges pólók előnye az, hogy mindenkinek szüksége van új ruhadarabokra, fogyóeszközökről beszélünk. Ha igazán megfelelő, stílusos a megjelenés, akkor szívesen fogják hordani az emberek. Ha ezt sikerül elérni, akkor passzív módon több tucat, több száz további potenciális ügyfélhez eljuthatunk. Elég, ha csak egy bevásárláshoz felveszik a megajándékozottak, vagy a nyaralás során rajtuk van.

Ha promóciós ajándékról van szó, akkor mindenképpen olyan eszközöket és kiegészítőket válasszunk, amelyek nem a fiók mélyén vagy a kukában fogják azonnal végezni. Ha valóban hasznos, akkor hatékonynak is mondható az adott termék.

Akár egy egész csomagot is összeállíthatunk

A céges pólók megállják a helyüket önmagukban is, de ajándékba adhatunk egy egész pakkot is. Üzleti tárgyalásokat indíthatunk úgy, hogy egyből átadunk egy ajándékcsomagot, ami tele van olyan (hasznos!) termékekkel, amelyeken a saját megjelenésünk, logónk található.


Természetesen ennek összeállítását sem szabad elkapkodni, pontosan meg kell tervezni, hogy kinek akarjuk adni és számukra mi az ideális választás. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal és mi segítünk választani!

Jul 25, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések