Miért olyan hatékony a gravírozott ajándék?

Miért olyan hatékony a gravírozott ajándék?

Ha promóciós ajándékról van szó, akkor az elsődleges cél a minél nagyobb hatás elérése. Ez csak úgy érhető el, ha igazán különleges eszközöket válogatunk össze, rakunk bele az ajándékcsomagba. Nem hiába számít a gravírozott ajándék az egyik legjobb választásnak, mivel különleges és egyedi élményt nyújthatunk a segítségével.

A gravírozott ajándék előnyei

A gravírozás segítségével igazán különleges termékeket lehet létrehozni. Elkészíthetünk egy egyedi Ledify LED-es világító trófeát, de akár tollakra is írhatunk személyes üzeneteket, neveket, vagy egy adott dátumot, szlogent. Ez igazán prémium külsőt kölcsönöz az adott eszköznek. Ezért is olyan közkedvelt használni, ha ajándékozásról beszélünk.

Készíthetünk egy adott eseményre egyedi tollakat, amelyeket csak azon a helyszínen és napon fogunk ajándékba adni. De akár egy születésnapon is meglephetjük szerettünket. A gravírozásnak megvan a különleges hatása, mivel nagyon igényes felületeket lehet létrehozni vele.

Ennek marketing szempontból is hatalmas értéke van, amellyel érdemes élni a promóciók során. Egy gravírozott reklámajándéknak sokkal nagyobb a hatása, mint egy szimplán, csak logóval ellátott darabnak. Adhatjuk a meglévő, lojális ügyfeleknek, munkatársaknak munkájuk elismeréseképpen, vagy az üzleti partnereknek egy sikeres időszak, év után. Az első tárgyalást is indíthatjuk egy gravírozott ajándék átadásával, amivel máris megadjuk a kellemes alaphangulatot az egész beszélgetésnek.

A minőség kifejezetten fontos, ha promóciós termékről beszélünk. Egy gravírozott darabbal különleges helyet fogunk elfoglalni a megajándékozott életében, és garantáltan nem a szekrény mélyén (vagy esetleg a kukában) fogja végezni a termék. Egy valóban hasznos és mutatós termékkel biztos a sikerünk, és el fogjuk érni a promóció célját, ezért sem szabad kihagyni a repertoárból, pláne most, hogy közeleg az ünnepi időszak.

A minőség jobb a mennyiségnél!

Ha megnézzük az írószerek, irodaszerek kínálatát, akkor láthatjuk, hogy számtalan olyan eszköz és kiegészítő található benne, amit gravírozni lehet. Ezek kifejezetten olyan termékek, amelyek minden munkahelyen és otthonban fogyóeszköznek számítanak. A toll az egyik legnépszerűbb gravírozható eszköz. Egy különleges, egyedi darab pedig kiemelt helyen van az irodában vagy az otthonában.

Ha egy ilyen szettel lepjük meg a munkatársainkat, ügyfeleinket, akkor garantáltan növekedni fog a bizalom a cég irányába. Elismerhetjük a munkát, megköszönhetjük a lojalitást. Közvetett módon a bevétel is növelhető. Ezért is fontos, hogyha több terméket akarunk ajándékba adni, akkor alaposan gondoljuk át, hogy mégis mi kerül a csomagba.

Mindenképpen kerüljük el azokat az eszközöket és kiegészítőket, amelyek hamar elhasználódnak, könnyen tönkremennek. Mindig gondolkodjunk hosszú távon, mivel úgy a hatás is sokkal nagyobb lesz, tovább lehet jelen a megajándékozott életében a promóciós termék, azaz a cég logóját is többször fogja látni.

Tervezés az alapja az egésznek

A promóciós termékek kiválasztása, mint amilyen a gravírozott ajándék, egy hosszas folyamat része. Meg kell határozni a célközönséget, hogy számukra milyen eszköz lenne az ideális, arra hogyan kerülhet fel a kívánt megjelenés, arculat, majd azt hogyan tudjuk átadni nekik. Ezért is fontos konzultálni szakemberrel a folyamat legelején. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Oct 13, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések