Miért jó választás az üzleti ajándékcsomag?

Miért jó választás az üzleti ajándékcsomag?

Az offline marketingnek hatalmas szerepe van egy új brand, cég építésében, vagy egy meglévő esetében a következő szintre lépésben. Nem szabad elfeledkezni például az üzleti találkozókról, ami tökéletes alkalom lehet arra, hogy már az első benyomást minél pozitívabban indítsuk. Erre tökéletes eszköz egy üzleti ajándékcsomag, amibe rengeteg promóciós terméket rakhatunk.

Egyáltalán miért szükséges az üzleti ajándékcsomag?

Egy ilyen csomaggal rengeteg célt érhetünk el. Növelhetjük a bizalmat a cégünk felé, vagy jó hangulatban indíthatunk egy üzleti tárgyalást. Természetesen ehhez az is kell, hogy a teljes csomagot megfelelően állítsuk össze, és ne csak úgy, céltalanul rakjuk bele a különböző ajándékokat.

Fontos, hogy olyan eszközöket válasszunk, amik illenek a cég arculatába, vagy elég univerzálisnak számítanak - mint például egy földgömb alakú papírnehezék. Egy ilyen tárgy mindig ott lehet az irodában, minden egyes papírmunka alkalmával az ajándékozott szeme előtt lesz a logónk, az arculatunk és az elérhetőségeink.

Bármi, amivel a cég sikerességét, teljesítményét és bevételét növelhetjük, azokat a lehetőségeket nem szabad kihagyni. Ezek közé tartoznak a promóciós termékek is, amelyeket teljes mértékben a saját arculatunkkal láthatunk el. Fontos, hogy olyan ajándékokat válogassunk össze, amelyek összeegyeztethetőek a cég tevékenységével - hogy pár konkrét tippet is adjunk: ha biztosítással foglalkozunk, az esernyő semmiképpen se maradhat ki a csomagból, mivel az is ugyanúgy a védelmet szimbolizálja! Ha autóműhelyünk van, akkor különböző autós eszközökkel tehetjük emlékezetessé az első találkozót.

Egy ilyen csomaggal növelhetjük akár a teljes cég hírnevét, de akár egy-egy szolgáltatásunkra vagy termékünkre is kihegyezhetjük, vagy valamilyen szezonális, egyedi kampány támogatására is jó megoldás lehet.

Nem csupán az üzleti tárgyalásokon van helyük

Ajándékcsomagokat nemcsak business-to-business módon lehet használni, hanem bármilyen rendezvényen, ahol a cégnek lehetősége van megmutatnia magát. Itt aztán különböző, hasznos eszközöket válogathatunk bele, mint például az írószerek és irodaszerek.

Fontos az, hogy a csomagban lévő termékek ne egyszer használatosak vagy rossz minőségűek legyenek. Tulajdonképpen ezzel nemcsak ajándékot adunk, hanem a saját cégünk minőségét is képviseljük. Ha például egy bevásárlótáskát kapnak a potenciális ügyfelek, azoknak több bevásárlást is ki kell bírniuk, igazán kellemetlen tud lenni az, ha már az első alkalommal elszakad a termék. Ugyanez igaz a tollakra, labdákra is, de konkrétan minden, az ajándékcsomagban lévő termékre.

Ehhez feltétlenül szükség van arra, hogy a csomag összeállításakor ne csak a mennyiségre, de a minőségre is odafigyeljünk! Igaz ez az üzleti ajándékcsomagra, de konkrétan minden egyes eszközre.

Ma már többféle megoldás közül válogathatunk üzleti ajándékcsomag esetén

Több mint 9.000 olyan termék érhető el, amelyek egyedi arculattal láthatóak el. Mindemellett a technika sem mindegy, ezért is szerencsés az, hogyha egy helyen több módszer közül is lehet válogatni: digitális transzfernyomás, tamponnyomás, lézergravírozás, szitanyomás, vakdombor, hímzés és műgyantabevonat.


Természetesen az elindulás nem egyszerű, mivel hatalmas kínálattal van dolgunk, valamint a megfelelő technika megtalálása sem könnyű. Aggódni azonban nem kell, ha kérdésed van vagy szeretnél egy rendelést leadni, keress minket bizalommal!

Apr 13, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések