Már az utazószett is egyedi megjelenéssel látható el

Már az utazószett is egyedi megjelenéssel látható el

Ha utazószett, akkor általában ez mindenkinél eltérő, hogy pontosan mit is jelent, vagy miket válogat össze egy utazásra. Általánosságban elmondható, hogy minden hosszabb útra megvannak azok a szükséges eszközök és kiegészítők, amelyek egyszerűen elengedhetetlenek és nem hiányozhatnak az autóból. Ma már ezek is egyedi megjelenéssel láthatóak el.

Utazószett, avagy egy igazán hasznos promóciós ajándék

Ha promóciós termékről van szó, akkor az egyik legfontosabb tényező az, hogy valóban hasznos és emlékezetes legyen a felhasználó számára, mivel így fog minél többször találkozni a cég logójával, szlogenjével és/vagy elérhetőségeivel. Ott van például a Plonet úti szett, benne számos hasznos eszközzel.

Nyakpárna, szemtakaró, füldugó, sőt még egy, a nyakpárna színével megegyező táska is jár hozzá. Csupa olyan eszköz, ami egyszerűen elengedhetetlen például egy hosszabb autózás során az utasoknak.

Közeleg a nyár, a nyaralási időszak, mindenki útra kel a Balatonra, de van, aki távolabb megy egészen Horvátországig, így érdemes a több órás autózást minél kényelmesebbé tenni. Egy ilyen promóciós ajándékcsomaggal, mint az utazószett, igazán emlékezetessé tehetjük a nyarat, az elejétől a végéig “jelen lehetünk”. Tökéletes ajándék mind ügyfelek, mind üzleti partnerek, sőt még a munkatársak számára is.

Ezeket garantáltan használni fogják, míg egy toll vagy notesz esetében könnyen megeshet az, hogy egyből egy fiók vagy szekrény aljába kerülnek. Utazószettet, vagy annak legalább egy elemét azonban mindenki szokta használni utazás során, így tökéletes ajándéknak mondható.

Mitől lesz valóban hatékony egy promóciós ajándék?

A promóciós termék szerves része az offline marketingnek. Mint minden marketingkampányt, így ezt is alaposan meg kell tervezni, nem szabad csak úgy céltalanul megvásárolni a nekünk tetsző eszközöket, emblémázni és szétosztogatni! Számtalan kategória közül lehet válogatni, nem csupán utazási kiegészítők érhetőek el. Több kérdést is meg kell válaszolni ahhoz, hogy valóban hatékony és a kívánt eredményt érjük el.

Az egyik ilyen kérdés például az, hogy pontosan kinek akarjuk őket adni. Teljesen más termékeket kell összeválogatni gyerekek és felnőttek esetén, de ezen belül is jobban feloszthatjuk a kategóriákat korosztály és nem szerint is. Fontos, hogy azt is szem előtt tartsuk, ami a mi cégünk profilja! Például egy utazási iroda számára kihagyhatatlan az utazási szett, de egy IT cég már inkább az elektronikus eszközök közül kell, hogy válogasson.

Ha egy nyárindító, köszöntő rendezvényről van szó, ott cégprofiltól függetlenül adhatunk tipikus nyári termékeket, mint a strandlabda vagy matrac. Ezt is bele kell kalkulálni, hogy pontosan milyen alkalomból akarunk promóciós ajándékokat osztogatni.

A kínálat hatalmas, garantáltan meg fogjuk találni az ideális termékeket

Nemcsak utazási szett található a felhozatalunkban, hanem több mint 9.000 termék közül lehet válogatni. A mennyiség elsőre ijesztő lehet, de a gyakorlat azt mutatja, hogy ennyi eszközre szükség van ahhoz, hogy minden cég megtalálja a számára megfelelő promóciós ajándékokat, tevékenységtől függetlenül.

Ha nem tudod, hogy melyiket válaszd, kérdéseid vannak, keress minket bizalommal és mi segítünk eligazodni, kiválasztani a tökéletes promóciós termékeket, hogy az offline marketing minél hatékonyabb legyen!

May 23, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések