Legyező, mint reklámajándék? Miért lehet jó választás?

Legyező, mint reklámajándék? Miért lehet jó választás?

A promóciós kampányok során számtalan eszköz közül lehet választani, amelyeken elhelyezhetjük a cég logóját, emblémáját. Azonban ez még nem jelenti azt, hogy mindegyik tökéletes választás lesz az adott célhoz. Érdemes az aktuális évszakhoz, szezonhoz illeszkedő terméket használni, ezért is lehet ideális a legyező.

A legyező, a nyár és a nyaralás jelképe

Ha meglátunk egy olyan elegáns eszközt, mint a Kasol legyező, akkor egyből a nyár, a hőség, a meleg időjárás fog mindenkinek eszébe jutni. Szinte egyből a vízparton, a strandon fogjuk magunkat érezni. A legyező megtestesíti mindazt, amiért szeretjük a nyarat.

Természetesen nemcsak jelképként érdemes rá tekinteni, hanem mint praktikus hétköznapi kiegészítőként. Többféle méretű, formájú és megjelenésű változat közül lehet válogatni. Mindenki megtalálhatja azt a változatot, amelyik a legjobban illeszkedik a stílusához vagy az aktuális öltözetéhez. A hölgyek mellett a férfiak is nyugodtan használhatnak legyezőt, mivel a nagy hőségben gyakran jól jön egy kis légmozgás, továbbá még a gyerekeknek is adhatunk egyet-egyet.

Az előbbi tulajdonságokból már egyértelműen látszik, hogy miért is olyan előnyös reklámajándék a legyező. Egyszerű a használata, még könnyebb a tárolása, hisz a legtöbb még a kisebb női táskákban is kényelmesen elfér, de már léteznek olyan összehajtható darabok is, amit a zsebünkbe rakhatunk.

Az is nagy érv a legyező promóciós célokra való használata mellett, hogy mindenki szereti ezt a kiegészítőt. Mindig jól jön belőle egy tartalék, a nyári hőséget sokkal könnyebb elviselni egy ilyen eszközzel a kézben. Az egész családot meglephetjük vele, kicsik és nagyok egyaránt szeretni és használni fogják a mindennapokban.

Ettől többet nem is várhatunk egy promóciós terméktől: széles közönség kedveli, használja és szüksége is van rá. Ezért lesz a legyező ideális választás minden kampányhoz. Önmagában is megállja a helyét, ha például minden egyes ügyfélnek, vásárlónak adunk a terméke, szolgáltatása mellé egy egyedi kiegészítőt, amin a cég megjelenése, arculata található.

Érdemes a nyári szezonhoz illeszkedő reklámajándékokat választani

tengerpart, nyaralás kategória kínálatában csupa olyan eszközt, kiegészítőt találhatunk, amelyeket a nyári időszakban kell és lehet használni. Ha éppen most indítjuk be a késő tavaszi kampányt, vagy előkészítjük a nyárit, akkor mindenképpen nézzük meg az elérhető lehetőségeket!

Mindig jól jön egy felfújhatós matrac, strandszék, strandlabda vagy a már többször is említett legyező. Akár egy komplett nyaralási ajándékcsomagot összeállíthatunk, amivel a meglévő és potenciális ügyfelek mellett a munkatársakat és az üzleti partnereket is meglephetjük.

A többség már javában eltervezte a pihenéseket, a nyári kikapcsolódásokat, lassan mindenki leadja a szabadság igényét, így pontosan tudni fogjuk, hogy kit mikor kell meglepni egy egyedi csomaggal, ami tele van apró, céges kiegészítővel.

Nyáron sem állhat le a marketinggépezet

Egy jól elhelyezett emblémának több előnye is van, pláne, ha strandról, vízpartról beszélünk. Passzív módon további embereket is elérhetünk, mivel a parton mindenki látni fogja, hogy milyen céges embléma található az adott kiegészítőn. A legyező ráadásul elég felületet ad ahhoz, hogy egy komplett grafikát megjelenítsünk. Nézd meg webáruházunk kínálatát és találd meg az ideális alapanyagot a következő promóciós kampányhoz!

Apr 30, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések