Közeleg a nyár: jó, ha van otthon legalább egy felfújható matrac

Közeleg a nyár: jó, ha van otthon legalább egy felfújható matrac

Ha itt a meleg, a hőség, a napsütés, akkor egyszerűen mindenki próbál kiszabadulni otthonról. Az emberek többségének az útja ilyenkor a vízpartra vezet, ami lehet egy közeli strand, de a Balaton és a horvát tengerpart is a népszerű célpontok között szerepel. Ha pedig a vízben vagyunk, akkor jól jön egy felfújható matrac is.

Öröm az egész családnak: a felfújható matrac

Ott van például a Monvar felfújható matrac, ami az egyik legnépszerűbb választás, ha strandkiegészítőről van szó. Ha a nagy melegben kikapcsolódni megyünk a vízpartra, akkor számtalan eszközre lesz szükség. Nem maradhat ki a táskából a törölköző, a strandszék, a strandlabda és a felfújható matrac sem. Kicsiknek, nagyoknak, korosztálytól és nemtől függetlenül tökéletes kikapcsolódást nyújt mindegyik. A felfújható matrac ráadásul többféle felhasználási móddal rendelkezik.

A segítségével a kicsiket megtaníthatjuk az úszás alapjaira, hogyan kell a vízben használni a lábukat, vagy éppen a kezüket anélkül, hogy valahogy támaszkodnának a víz alatt. Természetesen a matrac elsődleges felhasználási módja a pihenés, a vízszintes pozícióban történő relaxálás. Ez történhet a parton is akár, mivel a legtöbb kiegészítő elég strapabíró ahhoz, hogy felfújás után a homokban, esetleg a füvön használjuk.

Persze elsősorban a vízben a helye. Könnyedén elfér rajtuk egy felnőtt, de akár többszemélyes változat is elérhető. A felnőttek nyugodtan lebeghetnek a víz felszínén a napsütésben, vagy akár nagyobb erőfeszítés nélkül “bejárhatják” a vízpartot, és nem kell az úszásban elfáradni.

A gyerekek biztonságosan használhatják akár “ugródeszkának” is a sekélyebb egy-másfél méteres vízben. Ketten-hárman is kényelmesen elférnek rajta, és még attól sem kell tartani, hogy a felfújható matrac elszakad, léket kap.

A legtöbb változat felfújása mindössze pár percet vesz igénybe, és külön pumpára sincs feltétlenül szükség hozzá. A leengedése is ugyanilyen egyszerű, a tárolás pedig könnyedén megoldható. Elfér a csomagtartóban, egy utazótáskában, de akár kézben is vihetjük a partra.

Matrac, mint promóciós termék?

különböző reklámajándék tippek között nem hiába foglal el előkelő helyet a felfújható matrac. Mindenki ismeri, mindenki tudja, hogy hogyan kell használni, és az egész család számára örömet okoz. Korosztálytól függetlenül lehet ajándékba adni munkatársaknak, ügyfeleknek és üzleti partnereknek is.

Ha a közeljövőben bármilyen céges rendezvény van tervben (futóverseny, csapatépítő, családi nap), akkor semmiképpen se maradjon ki ez a termék a promóciós termékek közül. Már mindenki elkezdte tervezni a nyári pihenéseket, szabadságokat és nyaralásokat. A legtöbben ilyenkor a vízpartra menekülnek a hőség elől. Egy egyedi felfújható matrac mindig jól jön pluszba a nyaralásra.

Előnye, hogy nagy felületet biztosít ahhoz, hogy egy emblémát elhelyezzünk rajta. Ez lehet a cég logója, egy időszakos kampány üzenete, de az elérhetőségek is kényelmesen elférnek rajta. Továbbá az előnyök közé tartozik az is, hogy passzív módon több potenciális vásárlóhoz eljuthatunk, hisz a parton és a vízben is mindenki látni fogja, hogy kitől kapták a terméket.

Többféle kialakítás közül lehet válogatni

webáruházunk kínálatában különböző méretű, alapszínű felfújható matrac érhető el. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt megtalálhatjuk a megfelelőt. A matrac az egész család számára kikapcsolódást és önfeledt szórakozást nyújt, így maradandó élményt adhatunk egy ilyen promóciós ajándékkal.

Mar 15, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések