Karácsonyi ajándék alkalmazottaknak: hogyan válasszunk?

Karácsonyi ajándék alkalmazottaknak: hogyan válasszunk?

Már javában benne vagyunk az utolsó negyedévben. Lassan minden az ünnepi időszakról szól, egymást érik majd a különleges kedvezmények, akciók. A karácsonyi ajándék alkalmazottaknak való átadása egy tökéletes lehetőség arra, hogy megköszönjük az egész éves munkát és jó hangulatban forduljunk rá az új esztendőre.

Karácsonyi ajándék alkalmazottaknak: érdemes megtervezni a folyamatot

Van, aki úgy áll hozzá, hogy szinte mindegy, hogy mi kerül a csomagba, úgyis örülni fognak neki. Bizonyos szintig ez is működik, de ha a megfelelő hatást akarjuk elérni, akkor érdemes alaposan átgondolni, hogy mégis mit adunk ajándékba karácsonykor az alkalmazottaknak.

Általában két úton indulhatunk el: olyan terméket keresünk, mint amilyen a Proxxy karácsonyi bögre, ami szorosan kapcsolódik az ünnepi időszakhoz, vagy inkább egész évben használható eszközöket és kiegészítőket válogatunk össze. A kettőt természetesen lehet vegyíteni, de fontos, hogy ne céltalanul dobáljunk össze mindent, amiről úgy gondoljuk, hogy ideális lehet ajándéknak.

Ma már több száz, több ezer termék közül tudunk válogatni, így könnyedén találhatunk olyat is, ami szorosan kapcsolódik a cég tevékenységéhez, vagy az adott alkalmazott munkaköréhez. Kereshetünk kifejezetten személyes ajándékot is, de leginkább arra kell koncentrálni, hogy valóban hasznos eszközöket, kiegészítőket rakjunk a csomagba.

Ezzel elérhetjük azt, hogy többször is előkerüljön majd az adott termék, így a cég megjelenésével, logójával, arculatával is több alkalommal fognak találkozni, mint egy egyszer használatos kütyü esetében.

A karácsonyi ajándék alkalmazottaknak való átnyújtása tökéletes lehetőség arra, hogy további bizalmat építsünk a cég irányába. Ezzel növelhetjük a lojalitást, csökkenthetjük a fluktuációt, jobb lesz a munkamorál, ami közvetlen hatással lehet a cég hatékonyságára, így bevételére is.

Szerencsére ma már rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. Választhatunk egy adott terméket, amiből mindenkinek adunk egyet, de összeállíthatunk egy ajándékcsomagot is, vagy akár személyre szóló, egyedi eszközöket is osztogathatunk.

Egyedül a képzeletünk szab határt

Ha megnézzük a karácsony 2023 kategóriát, akkor láthatjuk, hogy az előbb említett bögre csak egyet jelent a több száz elérhető lehetőségek közül. Választhatunk ünnepi tematikájú eszközt is, mint amilyen a mikulás csizma, mikulás sapka, karácsonyfadísz, vagy éppen egy új csúcsdísz. Ezeket kivétel nélkül el lehet látni egyedi emblémával, megjelenéssel. Ez lehet egy logó, elérhetőség vagy egy szlogen is.

A lehetőségek száma elég széles skálán mozog, így létrehozhatunk egy különleges karácsonyi kampányt is. Nemcsak az alkalmazottakra, de a családjaikra is gondolhatunk. Külön válogathatunk a kicsiknek, időseknek, hölgyeknek, uraknak is ajándékokat, hogy garantáltan felejthetetlen legyen az idei karácsony.

Érdemes minél hamarabb elkezdeni a folyamatot

Már javában közeleg az ünnepi időszak, ami azt jelenti, hogy már nem érdemes sokáig késlekedni. Át kell gondolni, hogy pontosan kinek akarunk ajándékot adni (csak az alkalmazottak, vagy a családjaik részére is), mi kerüljön a csomagba, és azt hogyan fogjuk átadni.

A folyamat nem egyszerű, de nem is lehetetlen. A lehetőségek száma hatalmas, ami egyszerre ijesztő és megnyugtató is lehet. Ha kérdésed van, vagy nem tudod, hogyan indulj neki a folyamatnak, akkor keress minket bizalommal, és mi segítünk felkészülni az idei ünnepre, hogy mindenki elégedetten, motiváltan tudja megkezdeni az új évet.

Oct 27, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések