Itt a nyár, eljött a vitorlás ajándék ideje!

Itt a nyár, eljött a vitorlás ajándék ideje!

Megérkezett a hőség, megindult a nyaralási szezon, és sokan elindulnak a vizek felé, hogy végre strandolni lehessen, valamint a vitorlázási ideje is eljött. Ehhez azonban rengeteg kiegészítőre van szükség, amelyekkel még kényelmesebb lehet a pihenés. Tökéletes alkalom a céges számára, hogy a promóciós termékek közé bekerüljön a vitorlás ajándék is.

Vitorlás ajándék: mit és mikor?

Ott van például a Kinser táska, ami tökéletes kiegészítő a vitorlázáshoz, a vízi utakhoz. Többféle színben kapható (arany, piros, királykék), és mindegyik kivétel nélkül ellátható egyedi arculattal, grafikával. Ez lehet egy logó, egy szlogen, de még az elérhetőség is kényelmesen elfér rajta. Tökéletes társ a nyárra, mivel teljesen vízlepergetős, könnyű a kezelése, az anyaga pedig ripstop.

Ezenfelül még számtalan olyan termék és kiegészítő van, amit vitorlázáshoz vagy nyaraláshoz lehet adni ajándékba egy promóció keretein belül. Persze gyakran felmerül a kérdés, hogy mégis mikor lehet ilyen tárgyakat adni? Konkrétan bármikor, amikor csak lehetőségünk van kapcsolatot teremteni az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel. Ajándékot azonban nemcsak külső szereplők részére lehet szánni, hanem belsőleg, például a munkatársaknak is egész éves munkájuk elismeréseképpen.

Milyen eseményeken tudjuk átadni őket? Különleges alkalmakból nincs hiány: ott vannak az ünnepek, mint a május elseje, de a karácsony időszak, újév és a húsvét is idetartozik. Ezenkívül még vannak a féléves és éves kiértékelők, a családi napok, a céges kitelepülések. Csak havonta adódik legalább egy-kettő olyan lehetőség, amikor promóciós ajándékokat tudunk osztogatni.

Mennyire hatékony? Mindenki otthonában lapul legalább egy logózott notesz, füzet, toll, bögre, kulcstartó vagy más tárgy, amit hasonló eseményeken kapott. Valószínűleg ezektől a cégektől már legalább egyszer vásárolt azóta, így bizonyítottan működő módszerről beszélünk.

A nyár kiváló alkalom a promóciós ajándékok osztogatására

Önmagában a forró hónapok kezdete is egy tökéletes lehetőség. Az ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek egyaránt elindulnak a vízpartokra, kikapcsolnak pár nap erejéig. A tengerpart, nyaralás kategóriában minden megtalálható, ami erre az időszakra csak szükséges lehet.

Gondolunk itt törölközőre, strandszékre, napszemüvegre, játékokra, felfújható tárgyakra, strandtáskára, legyezőre és persze az elengedhetetlen hűtőtáskára is. Ezek valóban hasznos tárgyak, amelyek kötelező elemei a nyaralásoknak.

Miért fontos, hogy hasznos legyen az ajándék? Mert ezek is ugyanúgy a céget képviselik. Ha rossz a minőségük vagy egyszer használatosak, a vállalat többi termékeiről és szolgáltatásairól is ugyanez lesz az ügyfelek véleménye. Nálunk minőségi alapanyagok találhatóak meg, valamint az emblémázást is prémium technológiák segítségével végezzük.

Továbbá arra is oda kell figyelni, hogy kinek mit adunk. Teljesen más ajándékokat kell összeválogatni gyerekeknek, mint felnőtteknek. Szerencsére a lehetőséget erre is megadjuk hisz több mint 9.000 termék közül lehet szemezgetni kínálatunkban.

Növeljük a bizalmat megfelelő ajándékokkal

A legfontosabb, hogy az egyes termékeket ne kapkodva válasszuk ki, és dobáljuk össze őket egy csomagba! Fontos a stratégia és választhatunk olyanokat is, amelyek szorosan illeszkednek a cég tevékenységéhez és üzenetéhez. Ezzel még jobban erősíthetjük a márkát, és növelhetjük az ügyfelek bizalmát a vállalat felé. Persze a feladat nem egyszerű, ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Jul 03, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések