Ha nagyobb túrára indulunk, akkor ne maradjon otthon a biciklitáska!

Ha nagyobb túrára indulunk, akkor ne maradjon otthon a biciklitáska!

Megérkezett a nyár, a jó idő, ami azt jelenti, hogy tökéletes a körülmény ahhoz, hogy akár minden hétvégén útnak induljunk. Kezdetét vette a túrázási szezon, egyre több embert láthatunk kerékpárra pattanni. A nagyobb távolságok megtételéhez azonban különböző kiegészítőkre is szükség lesz, mint amilyen a biciklitáska.

Biciklitáska, mint reklámajándék?

Még mielőtt rátérünk a marketing erejére, érdemes pár szót ejteni magáról a termékről. Ott van például a Leven biciklitáska, ami egy nagyon egyszerű eszköz, könnyedén fel lehet helyezni minden kerékpárra mérettől függetlenül. A kiegészítő 600D poliészterből készül és PVC béléssel rendelkezik. Egy cipzáras nagy rekesz található rajta, valamint egy külön kulacstartó is. Az állítható tépőzáras szalaggal pedig könnyedén lehet a kerékpár vázához rögzíteni. Praktikus kiegészítő minden túrához, de akár a mindennapokban is használhatjuk, ha éppen munkába indulunk, vagy csak szimplán ingázunk a városban.

A nagy melegben különösen jól jön a kulacstartó rész, mivel ilyenkor a folyadékpótlásról kiemelten gondoskodni kell. Csak menet közben kikapjuk a biciklitáska rekeszéből a kulacsot, kortyolunk párat, és már folytathatjuk is az utat. Ez egy nagyon hasznos kiegészítő, amit szinte bármilyen típusú kerékpárra fel lehet szerelni.

Pontosan ez az univerzális használhatóság az, ami tökéletes reklámajándékká teszi. A promóciós termékek közül mindig azok működnek a leghatékonyabban, amelyekre valóban szükségünk van a mindennapokban, rendszeresen tudjuk használni és valamilyen előnyt, kényelmet biztosít. A biciklitáska maximálisan megfelel ezeknek az elvárásoknak, ráadásul többféle kialakítás közül lehet válogatni.

A nyári időszakban egyre többen szabadulnak ki otthonról, indulnak útnak. Szinte minden családban található néhány kerékpár, így nagyon mellélőni sem fogunk azzal, ha biciklitáskákat adunk ajándékba az ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek. A kollégákról sokszor részletesebb információkkal is rendelkezünk, így pontosan tudhatjuk, hogy ki az, aki rendszeresen túrázik, kerékpározik.

Egy táskának mindig mindenki örülni fog

A táska kínálatban rengeteg típus közül lehet válogatni. A biciklitáska mellett ott vannak még a bőröndök, a hátitáskák, az irattáskák, a laptop táskák, a sporttáskák és az övtáskák. Ezek közül több is található mindenki otthonában, ráadásul mindig jól jön egy tartalék. Gondoljunk csak bele, hogy mi milyen táskákat használunk a mindennapokban.

Kell egy laptop táska a munkába, az üzleti életben. Bőrönd az utazáshoz, hátitáska a bevásárláshoz, könnyedebb kimozdulásokhoz, a sportoláshoz pedig elengedhetetlen egy sporttáska. Ha pedig nem akarunk sok holmit cipelni, csak a lakáskulcsnak, pénztárcának és telefonnak kell hely, nincs jobb választás az övtáskánál.

Már ez a felsorolás is jól mutatja, hogy miért számítanak olyan hatékony reklámajándéknak a táskák. Nagy előny még az is, hogy rengeteg apróságot lehet belerakni, amelyeken a cég megjelenése található meg. Noteszek, tollak, bögre, kulacs, mappák.

Melyiket válasszuk?

A biciklitáska esetében az a legjobb választás, ami a legtöbb kerékpárral kompatibilis. Ha pontos információnk van arról, hogy ki milyen bicajt használ, akkor lehet a specifikusabb változatok között válogatni. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot és segíteni fogunk.

May 22, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések