Egy egyedi frizbi segítségével a nyár igazán felejthetetlen lehet

Egy egyedi frizbi segítségével a nyár igazán felejthetetlen lehet

Nyakunkon vannak az év legforróbb hónapjai, éppen ideje lassan megtervezni a nyaralásokat, sőt néhányan már kezdenek bepakolni, hisz a június beköszöntével irány a strand és a tengerpart. Ideális időszak ez az olyan különleges promóciós termékek kínálására, mint amilyen az egyedi frizbi.

Miért jó ajándék az egyedi frizbi?

Ha elsőre ránézünk például a Horizon frizbi fotójára, akkor nem látunk semmi különöset. De mi van akkor, ha ezen a játékszeren a saját cégünk megjelenése, arculata és logója köszön vissza? Akkor már teljesen más a helyzet, hisz ez a játék minket fog képviselni!

Egy ilyen promóciós termék a lehető legjobb választásnak számít, mivel strapabíró (azért egy frizbi ritkán szokott eltörni, kivéve, ha nem rendeltetésszerűen használják), mindenki ismeri, mindenki tudja, hogyan kell használni, és a szórakozás szinte garantált!

Ha minden egyes dobásnál a család összes tagja a mi arculatunkkal, logónkkal és/vagy elérhetőségeinkkel találkozik, az szinte garancia arra, hogy minket fognak legközelebb keresni, ha olyan szolgáltatásra van szükségük, amit mi is kínálunk. Ez a célja egy promóciós ajándéknak, hogy bizalmat építsen és hosszú távon növelje a bevételeinket is.

A legjobb promóciós termékeket a strandon kell keresni

Ha megnézzük, hogy milyen termékek találhatóak a nyaralás, beach kategóriában, akkor azonnal láthatjuk, hogy minden ott van, ami a szórakozáshoz és a pihenéshez kellhet. A jó promóciós ajándékot nemcsak azok látják, akiknek adjuk, hanem rajtuk keresztül másokhoz is eljuthatunk. Egy matraccal vagy napernyővel ez könnyedén teljesíthető, mivel az mindenki látni fogja, aki a parton van, ami általában több tucat, több száz embert jelent a gyakorlatban.

Ez már önmagában elárulja azt, hogy mi a hatásos promóciós termékek jellemzője: valóban hasznosak, és hosszú távon használják őket. Természetesen nemcsak a strandeszközök lehetnek ilyenek, mivel az olyan egyszerű kiegészítők is megfelelnek ennek, mint a bevásárlótáskák: strapabíróak, minden egyes beszerző körúton velünk vannak, és minden nap több ember látja őket. Ha mindez még minőségi módon van elkészítve, és minden jól látható rajta (elérhetőségek, logó), akkor szinte garantált a siker.

A minőség és a tapasztalat nagyon fontos a promóciós ajándékok esetén

Nemcsak az egyedi frizbi az egyetlen termék, amit különböző promóciók során lehet használni. A legjobb, ha olyanokat keresünk, amelyek vagy illenek a cég arculatához, tevékenységéhez, vagy ami az aktuális szezonnak megfelel.

Utóbbihoz tartoznak a frizbik, mivel lassan itt az igazi nyár. A tevékenységhez is adunk pár konkrét példát: ha autószerelő műhelyünk van, akkor adhatunk olyan termékeket ajándékba, amelyek az ügyfél járművét segítik karbantartani, mint amilyen a napellenző vagy egy hókaparó.

Irodai cégeknek ajánlott a klasszikus bögre-toll-notesz hármas, mivel azokkal garantáltan nem lehet mellélőni. Fontos azonban az is, hogy valóban minőségi termékeket válogassunk össze, mivel ezek is ugyanúgy minket fognak képviselni, mint a szolgáltatásaink vagy más termékeink, amiket alapból kínálunk.

Ha adunk például egy tollat, de az már a második alkalommal nem is fog, akkor egyből azt fogják gondolni, hogy a “valódi” szolgáltatásaink is hasonló minőséget képviselnek. Válogassunk okosan, és kérjük ki szakember segítségét! Ha nem tudod, hogyan indulj el, keress minket bizalommal és mi segítünk választani!

May 25, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések