Céges ajándékcsomag alkalmazottaknak: miért lehet hasznos?

Céges ajándékcsomag alkalmazottaknak: miért lehet hasznos?

Ha reklámajándékról beszélünk, akkor az esetek többségében mindenkinek a cég logójával ellátott bögrék, noteszek, tollak és más tárgyak jutnak az eszébe, amelyeket az ügyfeleknek osztogatnak. Pedig ma már több célra is fel lehet őket használni, például a céges ajándékcsomag alkalmazottaknak való átadása kiváló lehetőség a vállalkozás pozíciójának erősítésére.

Céges ajándékcsomag alkalmazottaknak: mégis mi kerüljön bele?

Vagy egyáltalán mikor kell ezzel a lehetőséggel élni? A céges ajándékcsomag alkalmazottaknak való adása egy elég összetett kérdés. Több olyan alkalom is lehet, amikor érdemes egy ilyennel meglepni a munkatársakat. Az egyik ilyen például az, amikor megtörténik a kézfogás, a közös munka elkezdése és az új kolléga kap egy “kezdőcsomagot”, amiben a cég logójával ellátott bögrék, tollak, noteszek, ing, de akár egy minőségi irattáska is lehet.

Ezzel nagy lendületet adhatunk a kezdeti időszaknak, büszkén hordhatja a legújabb munkatárs, valamint kifelé is egyértelműen jelezhetjük azt az ügyfelek, üzleti partnerek és versenytársak felé, hogy fontos a minőségi, egységes megjelenés. Profizmust sugall az, ha a kollégák a boltban, terepen céges ruházatban jelennek meg, és a vállalkozás logója is megtalálható az eszközök többségén, amit használnak.

Az ajánlatokat egy egyedi mappában adhatják át, ami szintén része lehet egy kezdőcsomagnak. Az értékesítő kollégák gravírozott tollal írhatják alá a szerződéseket, de az olyan apróságokról sem szabad megfeledkezni, mint a kitűzők.

A céges ajándékcsomag akkor is fontos lehet, ha előléptetés történik. Itt szintén az új pozícióhoz használatos eszközök kerülhetnek a csomagba, de akár személyre szóló tárgyak is helyet kaphatnak. Például ha valakiről tudjuk, hogy szeret sokat utazni, a strandon lenni, akkor egy egyedi strandpapucs ugyan apróságnak tűnhet, de nagy hatása lehet.

Ez is egy fontos tulajdonsága az ajándékcsomagnak, hogy mennyire akarunk személyre szabottat készíteni. Ma már több ezer eszköz és kiegészítő közül válogathatunk, így minden alkalmazottnak összeállíthatunk valami igazán különlegeset.

Rengeteg előnye van az ajándékcsomagoknak

Ezért is érdemes tippeket, tanácsokat olvasni, ha úgy érezzük, hogy nincs elegendő ihletünk. A céges ajándékcsomag alkalmazottaknak bármikor átadható. Nem muszáj kifejezetten egy adott ünnephez (karácsony, húsvét) kötni, de erre is megvan a lehetőség. A hónap dolgozóját is díjazhatjuk egy ajándékcsomaggal, de születésnapra, évfordulókra is ideális meglepetés.

A marketing értéke hatalmas, mivel ezt fel lehet használni különböző kampányokhoz. Az ügyfelek szívesebben választanak olyan céget, ahol a belső harmóniára és elégedettségre is kiemelten odafigyelnek.

Új munkatársak toborzásához is fel lehet használni az ajándékcsomagok átadásáról készült felvételeket, hogy még jobb bizalmi kapcsolatot tudjunk már az elején kialakítani. Egy ilyen “apróság” is hatalmas különbséget jelenthet például a versenytársakhoz képest.

Nincs hiány ötletekből

Könnyedén elfelejthetjük a notesz-bögre-toll szentháromságot. Határ a csillagos ég, vagy éppen a saját képzeletünk. Számtalan eszköz és kiegészítő közül tudunk válogatni. Természetesen az elindulás gyakran nem egyszerű, ezért érdemes konzultálni egy szakemberrel, ha nagyon nincs ötletünk arról, hogy mégis mi lehet ideális ajándék. Keress minket bizalommal és mi segítünk eligazodni a reklámajándékok között!

Jan 03, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések