Céges ajándékcsomag dolgozóknak: nyakunkon a tavasz, ideje felkészülni a kellemes időre

Céges ajándékcsomag dolgozóknak: nyakunkon a tavasz, ideje felkészülni a kellemes időre

A kettő mégis hogyan kapcsolódhat össze? Beindult az új év, lassan vége a téli időszaknak is, ideje, hogy mindenki kiszabaduljon a szabadba, és elindulhatnak a különböző vállalati rendezvények, események szervezése. Céges ajándékcsomag dolgozóknak is készülhet ezen alkalmakból, amelyek szorosan kapcsolódnak az adott összejövetel tematikájához.

Céges ajándékcsomag dolgozóknak: mi kerüljön a csomagba?

Természetesen többféle útvonalon is elindulhatunk. Egyrészt választhatjuk azt, hogy szorosan az adott időszakhoz, évszakhoz jellemző ajándékokat válogatunk össze. Ha tavasz, akkor a jó idő, a “kiszabadulás” kerül előtérbe, amikor mindenki kiléphet az otthon melegéből. Futóversenyek, látótávolságba kerül a strandszezon is, de a kertben is egyre több időt tölthetünk. Ezért is lehet jó választás egy 7 részes kertészkészlet, pláne akkor, ha tudjuk a célközönségről, hogy szeretnek a növényekkel foglalatoskodni.

Céges ajándékcsomag dolgozóknak több okból is készülhet. A karácsony mellett a tavaszi időszak az, amikor előtérbe kerülhet az ajándékozás. Húsvét, majális, céges kitelepülések, sportnapok, az egész éves motiváció, hangulat és jókedv megalapozása. Ehhez tökéletes kiegészítő egy ajándékcsomag.

Az összeállított csomagokat bármikor odaadhatjuk. Egy összejövetel alkalmával megköszönhetjük mindenkinek a részvételt, a támogató munkát, de akár indíthatunk egy munkanapot egy ilyen meglepetéssel úgy, hogy csak pár beavatott tud az egész műveletről.

Természetesen a legnagyobb kérdés általában az, hogy mégis mi kerüljön az ajándékcsomagba. Mivel a dolgozóknak állítjuk össze ezt, sokkal több információval rendelkezünk, mint más esetben, amikor az ügyfeleket vagy üzleti partnereket próbáljuk meg célozni vele.

Kaphat minden munkatárs, kiemelhetünk egy egész részleget, vagy csak a legjobban teljesítőket ajándékozhatjuk meg, hogy ezzel elismerjük a munkájukat, a többieknek pedig plusz motivációt adjunk. Érdemes olyan termékeket, eszközöket és kiegészítőket összeválogatni, amelyeket valóban használni fognak, és egyikről se maradjon le a céges arculat, embléma.

Több ezer lehetőség közül lehet válogatni

Ajándékötletekből nincs hiány, érdemes ezekről részletesen olvasni, mivel minden egyes alkalomra, eseményre és időszakra megtalálhatjuk az ideális kombinációt. Egy komplett futóversenyhez is beszerezhetjük az összes szükséges kiegészítőt: pólók, nyakbaakasztók, érmek, trófeák, gravírozott eszközök.

Egy különleges, szabadtéri csapatépítőt is megszervezhetünk, amelyekhez ideális támogatást adnak a promóciós termékek. A céges ajándékcsomagot a dolgozóknak gyerekjáték lesz összeállítani, de érdemes szem előtt tartani azt, hogy nem szerencsés mindent céltalanul összedobálni. Fontos meghatározni azt, hogy pontosan mi a célunk az ajándékozással, és ahhoz melyek azok a megfelelő termékek, amelyek segítenek ezt a célt elérni. Ami nem hasznos ilyen szempontból, azt ne is rakjuk bele a csomagba! A zsúfolt ajándékcsomag sosem előnyös választás.

Személyesre is vehetjük a hangnemet

Akár minden egyes dolgozónak egyedi, személyre szóló ajándékcsomagot is összeállíthatunk. Ez növeli a siker esélyét, garantáltan elérjük azt a hatást, amit szeretnénk. A feladat nem egyszerű, így ha kérdésed van, keress minket bizalommal és mi segíteni fogunk a folyamatban!

Feb 23, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések