Az egyediesített sportruházat az egyik legjobb ajándék

Az egyediesített sportruházat az egyik legjobb ajándék

Ráadásul számtalan előnye lehet. A reklámajándékok több célt szolgálhatnak. A vásárlásösztönzés leghatékonyabb eszközei közé tartoznak. Ajándékba lehet őket adni minden vásárláshoz, de akár egy új termékre, szolgáltatásra is felhívhatjuk a figyelmet. Az egyediesített sportruházat pedig a brandépítés során játszhat kulcsfontosságú szerepet.

Az egyediesített sportruházat egy hosszú távú befektetés?

Sportolni mindenki szeret, akár csapatban, akár egyénileg. Lehet az tenisz, labdarúgás, röplabda, futás vagy bármi más. A megfelelő ruházatra mindenkinek szüksége van a mozgáshoz. Függetlenül attól, hogy csapat vagy egyéni sportról beszélünk, egy egyediesített sportruházat mindig jól jön. Segít kiemelni a személyiségünket, olyan pólóban, nadrágban léphetünk pályára vagy indulhatunk futni, amiből vagy csak nekünk van, vagy nagyon keveseknek. Erősíti a közösséghez való tartozás érzését, plusz motivációt jelent azoknak, akik szeretnének bekerülni a “belső körbe”.

Sportegyesületek számára tökéletes ajándék, vagy ha a cég rendelkezik saját csapattal, vagy éppen annak összeállításán gondolkodik. Az egyediesített sportruházat akkor is ideális választás, ha egy vállalati sportnapot tervezünk. Minden résztvevőt meglephetünk egy egyedi pólóval, amit az adott napon viselnie kell majd. Fontos azt is kiemelni, hogy sportruházatot nem feltétlenül csak sportoláshoz lehet felvenni. Van, aki a hétköznapokban is a sportos öltözködést részesíti előnyben. Ha tudjuk, hogy valaki ezt a stílust képviseli, tökéletes ajándék lesz egy egyedi sportpóló, vagy más hasonló ruházati kiegészítő, mint például pulóver, nadrág.

Akár egy komplett mezt is össze lehet állítani, aminek további előnyei is vannak. Meg lehet rajta jeleníteni a játékosok nevét, a cég logóját, nevét, valamint az üzleti partnereket, szponzorokat is fel lehet sorolni rajta. Nem ritka az sem, hogy egy-egy vállalkozás valamilyen egyesületet kezd el támogatni, ahol az első lépés általában a szükséges egyediesített sportruházat beszerzése.

A sport az egyik legjobb marketingeszköz

A mozgás népszerűsítése, az egészséges életmód előtérbe helyezése minden cég számára előnyös lehet tevékenységtől függetlenül. Mindenki megtalálhatja azt a sportot, ami a legközelebb áll a szívéhez. Tökéletes csapatépítő program lehet belőle, sokszor érdemes az újdonságokat is kipróbálni.

Az első lépés az esemény megtervezéséhez lehet az, hogy minden résztvevőnek, munkatársnak készítünk egy egyedi pólót, mezt. Ha mindenkin rajta van az egyediesített sportruházat, akkor máris indulhat a felfedezés, amely során több sportágat is megismerhetnek a kollégák.

A mozgás, sportolás endorfint termel, avagy boldogsághormont. Egy tökéletesen megtervezett sportnap plusz motivációt adhat az év hátralévő részére, közelebb hozhatja egymáshoz a munkatársakat, így a munka is jobb hangulatban fog telni, és a cégbe vetett bizalmat, valamint a lojalitást is növelni fogja.

Az ügyfeleket se hagyjuk ki a sorból

Természetesen az egyediesített sportruházat nemcsak “befelé” lehet tökéletes ajándék, hanem az ügyfelek, vásárlók számára is. Itt a nyár, mindenki egyre több időt tölt a szabadban, ideális alkalom meglepni az embereket egy egyedi pólóval vagy sportos nadrággal.


Webáruházunk kínálatában minden elérhető, ami a hatékony promóciós kampányhoz szükséges. Lehet az egyediesített sportruházat vagy egy komplett ajándékcsomag, a siker garantált lesz, ha megfelelően választunk és odafigyelünk a célközönség igényeire.

May 31, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések