Az egyedi feliratos ajándékok előnyei

Az egyedi feliratos ajándékok előnyei

Ha reklámajándékot szeretnénk adni a munkatársaknak, ügyfeleknek vagy éppen a barátoknak, akkor számtalan lehetőségek közül lehet választani. Ha igazán nagy hatást akarunk elérni, amire még hosszú idő után is emlékezni fognak, akkor az egyedi feliratos ajándékok között érdemes nézelődni.

Miért éppen az egyedi feliratos ajándékok?

Számtalan olyan helyzet van, amikor igazán jól jön egy ilyen reklámajándék. Az esetek többségében általában ez a ruházati, textil termékeket jelenti, de sok más eszközre, kiegészítőre is kerülhet fel egyedi felirat.

Az emberek szeretik, ha valami személyre szóló. Az az érzésük lesz az adott termékkel kapcsolatban, hogy az csak az övék, csak nekik van belőle. A legtöbben szeretik az egyedi kiegészítőket, amivel kitűnhetnek a tömegből, de már önmagában az is elegendő, ha egy adott eseményhez, rendezvényhez tudják kapcsolni az ajándékot.

Természetesen az üzleti életben, a munkahelyen is megvan a szerepe az egyedi feliratos kiegészítőnek. Egy munkahelyen jól jön, ha ez alapján meg tudják különböztetni a vásárlók, hogy ki a vezető, ki az eladó, de ahol több tucat ember sürög-forog folyamatosan, ott is jól jön, ha elsőre látszik kinek mi a feladata.

Egyedi feliratos ruházati cikkeket lehet adni például egy csapatépítőre, céges rendezvényre. Elég csak belegondolni, hogy egy sportnapon, amikor több tucat, vagy több száz kolléga jelenik meg egy nagyobb multinál az ország különböző pontjairól, akkor hogyan lehet az egyes csapatokat elkülöníteni, megjelölni. Erre a legjobb megoldás egy egyedi uniszex pólóing, amit még a legnagyobb melegben is kényelmesen lehet hordani.

A felirat utalhat arra, hogy ki honnan érkezett, vagy melyik részleghez tartozik a vállalatnál. Ha egy olyan rendezvényt tervezünk meg, ahol külsős személyek is részt vesznek, nekik is készíthetünk egyedi feliratos ajándékot. Az ügyfeleket is meglephetjük egy-egy limitált kiadású pólóval vagy más ruházati cikkel. Ennek számos előnye van mind a vásárlók, mind a munkatársak tekintetben. Növeli a lojalitást, a márkahűséget, az összetartozás érzését. Ez marketing szempontból nagy előnyt jelent, és a fluktuációt is csökkenthetjük.

Több száz lehetőség közül válogathatunk

Az egyedi feliratos ajándékok palettája elég széles. Könnyedén megtalálhatjuk például a már említett sportnaphoz a megfelelő eszközöket, kiegészítőket. Fontos kiemelni azt is, hogy akár kisebb eseményekre is tökéletes választás lehet egy ilyen reklámajándék. Ha például tudjuk, hogy az egyik munkatársnak közeleg az esküvője és hamarosan legény- vagy leánybúcsúja lesz, arra is készíthetünk egy egyedi feliratos pólót, inget. Kisebb kiegészítők esetében is elérhető ez a megoldás: például egy szilikon karkötőre is felmehet a megajándékozott neve, a cég neve vagy személyre szóló üzenet.

Határt egyedül a képzeletünk, a kreativitásunk szabhat. Ma már a reklámajándékok között különböző eszközöket, kiegészítőket találhatunk. Webáruházunk kínálatában is több mint 9.000 termék közül lehet válogatni. Ez akkora szabadságot ad, hogy minden cég megtalálhatja a tevékenységéhez, promóciós céljaihoz legjobban illeszkedő darabokat.

Mennyire legyen egyedi a reklámajándék?

Ha igazán költséghatékony megoldást keresünk, akkor érdemes olyan feliratot tervezni, ami leginkább az adott eseményre, rendezvényre utal. Ezzel megtarthatjuk az exkluzivitást, de nem feltétlenül kell mindegyiket más-más névvel ellátni.

Jun 26, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések