Az egyedi baseballsapka tökéletes promóciós ajándék lehet

Az egyedi baseballsapka tökéletes promóciós ajándék lehet

Vannak olyan promóciós termékek, amelyek egyszerűen sosem fognak kimenni a divatból. Ilyen például a bögre, a toll, a notesz, vagy mai főszereplőnk, az egyedi baseballsapka is. Miért “örökzöldek” ezek a termékek? Mert mindig szükség lesz rájuk, és bárki könnyedén tudja hordani és használni őket!

Miért olyan közkedvelt az egyedi baseballsapka?

Fontos kiemelni, hogy nemcsak az ügyfelek, átlagemberek körében népszerű, hanem a cégeknél is. Miért? Elég megnézni például a Fandol baseballsapkát. Egy hatalmas felület, ahol számtalan információt el lehet helyezni, meg lehet jeleníteni. Sok esetben elég egy logó, de oldalt simán elférnek az elérhetőségek is. Egy baseballsapkára fel lehet emblémázni egy komplett szlogent is, sőt egy időszakos kampány elsődleges képviselője is lehet.

Ez egy teljesen uniszex termék, férfiak és nők egyaránt hordhatják, továbbá korosztálytól is független. Adható gyerekeknek és időseknek, valamint középkorú potenciális vagy meglévő ügyfeleknek. Egy céges rendezvényen, kitelepülésen az összes munkatárs hordhat ilyen kiegészítőt, valamint a mindennapos munkavégzés során is.

Ezzel egyértelműen jelezhetjük, hogy kik azok, akik a vállalat munkavállalói. Nyáron tökéletes kiegészítő lehet a forró napokra, hisz megfelelő védelmet nyújt a napsütés ellen is. Sokan hordanak valamilyen sapkát a hétköznapokban, akkor miért ne lehetne az a cég saját logójával ellátott egyedi baseballsapka?

Nemcsak munkatársaknak vagy ügyfeleknek adhatunk belőle, hanem az új és meglévő üzleti partnereknek és beszállítóknak is egyaránt. Ezzel egyértelműen jelezve, hogy a “mi családunkba” tartoznak, ezzel is növelve a bizalmat, valamint meghosszabbíthatjuk a gyümölcsöző együttműködést.

A ruházat közkedvelt promóciós termék

Egyedi ruházat, textil mindenki számára tökéletes ajándék lehet. Ki ne szeretne kapni egy stílusos pólót, nadrágot vagy más kiegészítőt? A leghatékonyabb promóciós termékek általában azok, amelyeket többször is lehet használni (vagy éppen hordani), valamint passzív módon több potenciális ügyfelet is elérhetünk velük.

Vegyünk példaként egy pólót: ha minőségi anyagból készült, a rajta lévő megjelenés, logó is megfelelő látványt nyújt, akkor szívesebben fogja több alkalommal is felvenni a megajándékozott. Ha például ebben jár bevásárolni, kikapcsolódni, dolgozni vagy éppen sportolni, akkor azt több ember is látni fogja. Ha jól láthatóak a rajta lévő információk (logó, szlogen, elérhetőségek), akkor így passzív módon újabb vásárlókat és ügyfeleket tudunk bevonzani. Egy tökéletes promóciós termék ezzel éri el az ideális hatást és lesz hasznos fogaskereke a marketing gépezetének.

Ezért is érdemes olyan eszközök és kiegészítők között válogatni, ha promócióhoz keresünk alapanyagot, amik valóban hasznosak. Kerüljük azokat a termékeket, amelyek egyszer használatosak, vagy valószínűleg azonnal a kukában vagy egy szekrény, fiók mélyén fogják végezni! Keressünk olyat, ami a hétköznapokban is hasznos, mint amilyen egy póló vagy az egyedi baseballsapka.

Egyszerre több termékkel is támadhatunk

Ha promócióról van szó, akkor nem muszáj egyetlen eszközre támaszkodni. Összeállíthatunk akár egy komplett csomagot is, vagy külön ajándékot választhatunk a hölgyeknek, a férfiaknak, a gyerekeknek és az időseknek. Számtalan lehetőség van az ajándékok átadására: családi napok, éves kiértékelők, vállalati rendezvények. Ha kérdésed van, vagy nem tudod hogyan kezdj neki, keress minket bizalommal!

Jul 18, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések