Az ajándékrendelés ma már igazán egyszerű folyamat

Az ajándékrendelés ma már igazán egyszerű folyamat

A promóciós ajándékok manapság kiemelkedő marketing értékkel rendelkeznek. Tökéletes eszközök a brand építéséhez például egy céges rendezvényen, kitelepülésen, szakmai eseményen vagy családi napon. Természetesen ez sem egy könnyű folyamat, mivel alaposan meg kell tervezni, hogy pontosan milyen termékeket szeretnénk. Az ajándékrendelés és esetleg az elkészítése ma már minden cég számára elérhető.

Az ajándékrendelés menete

Az első és legfontosabb, hogy megtaláljuk azokat a termékeket, amelyek illeszkednek a cég arculatához, valamint a potenciális ügyfeleknek is megfelelő meglepetés lehet. Szerencsére ma már több ezer termék közül válogathatunk a klasszikus bögrétől kezdve a noteszeken és esernyőkön át egészen a felfújható strandlabdáig.

Rendelhetünk nagy tételben, ami azért is előnyös, mert a későbbi rendezvényekre is biztosan lesz tartalék. Összeállíthatunk különböző csomagokat, sőt akár egyedileg, csak az adott eseményre is gyárthatunk egyedi arculattal rendelkező termékeket.

A rendelés maga egyszerű, sokkal inkább a termékek összeválogatása az, ami kihívást szokott okozni. Mivel több ezer (!) lehetőségről beszélünk, könnyű elveszni, és így a választás is elég nehéz. Ilyen esetben érdemes megvizsgálni azt, hogy mi az, ami a legjobban illeszkedik a cég profiljába és tevékenységébe.

Például ha pénzügyi vállalatról van szó, hitel és biztosítás a fő tevékenységi kör, akkor jó választás lehet egy egyedi arculattal felruházott esernyő, mivel az esernyőt az emberek automatikusan a védelemmel párosítják, pont úgy, mint a biztosításokat vagy más pénzügyi konstrukciókat.

A másik módszer lehet az, ha megnézzük, melyek azok az eszközök, amiket minden nap használnak az alkalmazottak a munka során. Bögre a kávézáshoz, tollak, noteszek a munkához, esetleg valamilyen autós kiegészítő, mivel a többség autóval jár munkába. Többféle megközelítési mód közül lehet választani, egyáltalán nem kell amiatt aggódni, hogy nem fogjuk megtalálni az ideális termékeket.

Miért van szükség egyáltalán promóciós ajándékokra?

A promóciós termékek ideális megoldást jelentenek, ha offline marketingről van szó. Hatékonyan növelhetjük az ügyfelek bizalmát, valamint új vásárlókat is sikeresen bevonzhatunk. Például egyedi irodaszerekkel és eszközökkel az iroda megjelenése teljesen megváltoztatható, így egy üzleti találkozó vagy interjúzás során növelheti a cég hitelességét és profizmusát.

De egy egyedi logóval ellátott bevásárlótáska nemcsak azt emlékezteti cégünkre, aki kapta, hanem azt is, aki látja az illetőt ezzel vásárolni. Ahhoz, hogy hatásos legyen az egész marketingkampány, fontos az is, hogy a megfelelő termékeket adjuk ajándékba. Ez kapcsolódhat egy új termék, szolgáltatás népszerűsítéséhez vagy általánosságban a brand további építéséhez, a lényeg az, hogy a termékről egyértelműen a cég és a vele kapcsolatos lehetőségek jussanak a felhasználó eszébe.

Ajándékrendelés során a minőség is kifejezetten fontos

Egy promóciós ajándék megrendelése nemcsak a mennyiségről és az arculatról szól, hanem az egész termék minőségéről is. Ezért is érdemes olyan helyet keresni, ahol a megfelelő technikával készítik el a termékeket.

Nálunk többféle megoldás közül lehet választani: lézergravírozás, szitanyomás, tamponnyomás, digitális és kerámia transzfernyomás, műgyantabevonat és természetesen hímzés is elérhető. Ha kérdésed van, vagy ajándékot szeretnél csináltatni, keress minket bizalommal!

Mar 23, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések