Az ajándék bögre sosem megy ki a divatból

Az ajándék bögre sosem megy ki a divatból

Ha valaki azt mondja, hogy reklámajándék, akkor egyből eszünkbe jutnak a logós tollak, noteszek, iratmappák és kulcstartók, valamint a nyakpántok. Ezekből valószínűleg mindenkinek van otthon akár több darab is. A következő szintet képviseli az ajándék bögre, amely igazi ékköve lehet a konyhának.

Miért olyan jó választás az ajándék bögre?

Ehhez először azt kell megvizsgálni, hogy mégis milyen elvárásokat támasztunk egy promóciós termékkel szemben. A legjobb az, ha nem egyszer használatos, a cél az, hogy minél többször szem elé kerüljön, mert ez megnöveli az esélyt a sikerre. A kampány célja lehet a vásárlásösztönzés, a cég megjelenésének erősítése, a vásárlók és/vagy munkatársak bizalmának növelése. Válasszuk bármelyiket, a feladathoz mindig tökéletes lesz egy ajándék bögre!

Miért? Mert minden elvárásnak megfelel. Különleges kialakítások is elérhetőek, amelyek segítségével kiemelkedhetünk a tömegből. Ilyen például egy szublimációs bögre, aminek a színe megváltozik, ha legalább 50 Celsius-fokos folyadékot töltünk bele. Ez pedig csak egy az elérhető rengeteg lehetőség közül.

A bögréket mindenki szereti, sőt a legtöbben gyűjtik is. Néhány otthonban még fogyóeszköznek is számít, az olvasó is biztosan ismer valakit, akinek “tehetsége van” eltörni a konyhai eszközöket. Az otthonunkon kívül máshol is van helye a bögréknek. Ilyen például az iroda: a kávészünet fontos esemény minden munkahelyen. Nincs is annál szebb, amikor minden munkatárs a cég logójával ellátott bögréből szürcsölgeti a forró, finom kávét.

Ugyanígy használhatják az ügyfelek, üzleti partnerek is. Ha a mi cégünk logójával, szlogenjével vagy különleges megjelenésével ellátott bögréből isszák a kávét, az megnöveli az esélyét annak, hogy másokat is elérünk a promóciós kampánnyal. Ráadásul ez az eszköz nem egyszer használatos (legalábbis reméljük). Sok esetben akár évekig is szerves része lehet a kávézásoknak, teázásoknak. Ha promóciós kampányt tervezünk, az ajándék bögre semmiképpen sem maradhat ki az ajándékcsomagból. Nagymértékben megnöveli a siker esélyét, aminek garantáltan mindenki örülni fog.

Hatalmas választék érhető el

Ha megnézzük a bögre, pohár kínálatot, akkor láthatjuk, hogy a letisztult, a hagyományos termékektől kezdve igazán modern változatok is elérhetőek. Van bambusz bögre, de színezhető is található, valamint fémből készült is akad. Készletből is lehet válogatni, valamint rozsdamentes duplafalú szett is létezik.

Mindenki beszerezheti a céljainak és a stílusának megfelelő eszközt. Akár teljesen személyre szabhatjuk az egész eszközt, ami hatalmas előnyt jelent a promóciós termékek többségével szemben. Nagy felületet nyújt, így a cég logója mellett mást is el tudunk rajta helyezni: szlogen, elérhetőségek, egyéb grafika.

Jó, ha van raktáron

Ha megterveztük “A Tökéletes Bögrét”, akkor érdemes belőle nagy mennyiséget rendelni. Minden újonnan érkező kollégának adhatunk egyet, de az ügyfelek sem maradnak majd ajándék bögre nélkül. Adhatjuk vásárlás mellé, vagy éppen egy időszakos kampány keretein belül. A visszatérő fogyasztóknak is megköszönhetjük a töretlen bizalmat és lojalitást.

Az ajándék bögre sosem fog kimenni a divatból: évtizedek óta velünk van és valószínűleg még itt is marad. Ha te is szeretnél egyet a céged számára, egyedi megjelenéssel, emblémázással, keress minket bizalommal és segítünk megtervezni, elkészítjük és már a következő promóció során osztogathatod is!

Jan 08, 2024 zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések