Az autós mobiltartó igazán modern promóciós ajándéknak számít

Az autós mobiltartó igazán modern promóciós ajándéknak számít

Manapság már rengeteg promóciós termék közül lehet válogatni. A cégek rég túlléptek a klasszikus bögre-toll-notesz hármasán (bár ezek is remek ajándékok lehetnek), és sokkal hasznosabb, valamint modernebb eszközök érhetőek el. Idetartozik mai főszereplőnk is, az autós mobiltartó, ami napjainkban egyszerűen elengedhetetlen minden járműben.

Miért olyan hasznos az autós mobiltartó?

Először is azért, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe, hisz mindenki tudja, hogy a kézben tartott mobiltelefon nem megengedett vezetés közben. Ezért is olyan hatékony termék például a Vualax autós mobiltartó, ami modern kialakításának köszönhetően szinte bármilyen okostelefonhoz megfelelő kiegészítő.

Így mindig a közelünkben lehet az okostelefon, ha például a piros lámpánál vagy a parkolóban szeretnénk gyorsan megnézni egy üzenetet, de pont nincs annyira közel, hogy az már a vezetés minőségét is befolyásolja. Manapság már minden autóba szinte kötelező elem, pont ezért is számít közkedvelt promóciós terméknek, amivel érdemes minden egyes cégnek élnie, aki éppen azon gondolkozik, hogy milyen ajándékokat szerezzen be ügyfeleinek, partnereinek és munkatársainak.

Az a legjobb promóciós termék, ami valóban hasznos

Az autós kiegészítők például igazán hatékony ajándéknak számítanak, mivel hosszú távon lehet őket használni. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy egyáltalán mi ezeknek a termékeknek a célja. Melyik számít jónak, hatékonynak?

A promóciós ajándékok fő céljai közé tartozik például az, hogy a cég iránti bizalmat növelje, több ügyfelet lehessen elérni, továbbá a különböző partneri és munkatársi kapcsolatokat megerősítse.

Számtalan olyan lehetőség van, ahol ilyen ajándékokat lehet osztogatni, kínálni. A legnépszerűbbek: céges családi napok, üzleti rendezvények, kitelepülések, jótékonysági események, de még a féléves, éves értékelők is idetartoznak. A szezonális kampányokról sem szabad megfeledkezni, továbbá a boltban, telephelyen is el lehet őket helyezni, ha egy ügyfél vagy üzleti partner érkezik, akkor emlékezetes legyen a látogatás.

Ha már üzlet: egy tárgyalás indítása is tökéletes lehetőség arra, hogy pozitív érzéseket keltsünk a másik félben, és hasznos ajándékokkal lássuk el őt. A hangsúly azon van, hogy hasznos legyen, mivel ezek a termékek is ugyanúgy a vállalkozásunkat, a munkánkat képviselik, mint bármi más. Ezért nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy silány legyen a minősége vagy szimplán egyszer használatosak legyenek.

A hatásos és egyben hatékony ajándék az, ami hosszú hónapokon, de akár éveken át a megajándékozott féllel van, így minél többször találkozhatnak vele, használhatják azt, és egyre több emlék kötődik hozzá.

Számtalan termék érhető el

Kínálatunkban nemcsak autós mobiltartó és más autó kiegészítők találhatóak, hanem több mint 9.000 termékkel rendelkezünk. Egy ekkora felhozatal már megfelelő ahhoz, hogy minden egyes cég a tevékenységükhöz illeszkedő termékeket megtalálja. Ez utóbbi nagyon fontos paraméter, mivel ha olyan ajándékokat választunk, ami képviseli a saját szolgáltatásainkat, azzal ráerősíthetünk a márkára, és az egész cég felé növelhetjük a bizalmat.


Ezért is fontos, hogy ne csak a mennyiségre, hanem a minőségre is odafigyeljünk, amiben szerencsére minden segítséget meg tudunk adni. A választás nem egyszerű, pedig elsőre annak tűnik. Ha kérdésed van keress minket bizalommal és mi segítünk eligazodni!

May 15, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések