A tűző napsütésben nem árt egy autós napellenző

A tűző napsütésben nem árt egy autós napellenző

A tavasz beköszöntével, a hőmérséklet emelkedésével és az egyre több napsütéses óraszámmal éppen ideje felkészülni a nyárra, a forró hónapokra. Ehhez fel kell készíteni az autót is, hogy még a legnagyobb hőségben is kényelmesen tudjuk használni. Nem maradhat ki a repertoárból az autós napellenző sem.

Mire jó az autós napellenző?

Első ránézésre semmi különös nincs egy ilyen kiegészítőben. A használata nagyon egyszerű, a legtöbbet csak fel kell rakni az autó szélvédőjére, és máris “végzi a feladatát”. Többféle méret és kialakítás közül lehet válogatni.

Autós napellenző tokban is kapható, hogy minél kényelmesebb legyen a tárolása, ha éppen nincs olyan meleg, vagy útnak indulunk. A funkciója nagyon egyszerű és egyértelmű: nem engedi, hogy az utastér túlságosan felforrósodjon, védi a szöveteket, a belső elemeket a tűző napsütéstől. Valószínűleg már mindenki találkozott azzal a jelenséggel, hogy a napon hagyott járműbe igazán kellemetlen beszállni.

Elég, ha csak beugrunk vásárolni a közeli szupermarketbe, 20 perc alatt is olyan meleg lehet az utastérben, hogy utána pár percig ki kell nyitni az ajtókat, hogy kicsit szellőzzön az autó belseje. A komfortérzes, a kényelem miatt is erősen ajánlott, hogy legyen kéznél autós napellenző, de emellett még azért is fontos, hogy ne szívja ki a nap a szövetek színét, ne károsítsa az egyes tárgyakat, berendezéseket.

Ha huzamosabb ideig a tűző napon van a jármű és például az ülésen felejtünk egy doboz innivalót, az képes annyira felforrósodni, hogy akár ki is durranhat, “felrobbanhat”. Mondanunk sem kell ez milyen kellemetlenségekkel járhat.

Súlyosabb eset is előfordulhat azzal, ha nem egy ital, hanem egy elektronikai eszköz (telefon, tablet, laptop) marad ott. A közvetlen napsütés hatalmas károkat okozhat az ilyen tárgyakban, az akkumulátor is annyira felmelegedhet, hogy egyszerűen megadja magát és be sem tudjuk majd kapcsolni a készüléket.

Az autós napellenző sokkal hatékonyabb megoldás, mint amennyire elsőre gondolnánk. Segít megőrizni, hogy kellemes hőmérséklet maradjon az utastérben, és közvetlen védelmet jelent a káros napsugarakkal szemben.

Mi köze a promóciós termékekhez a napellenzőnek?

Ma már autós tartozékokból is kiváló reklámajándék készülhet. Pláne most, a tavasz beköszöntével nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget, mivel ilyenkor mindenki útnak indul. A hétvégék tökéletes alkalmat jelentenek a túrázásra, és emellett még ott vannak a nyaralások, pihenések is. A legtöbb helyre mindenki autóval indul neki, ezért is ajánlott olyan reklámajándékokat adni az ügyfeleknek, kollégáknak és üzleti partnereknek, amelyek szorosan kapcsolódnak az utazáshoz.

A kívánt hatás sem fog elmaradni, mivel ezeket a kiegészítőket garantáltan használni fogják a mindennapokban. Egy autós napellenző kiváló választás erre a feladatra, mivel elég felületet ad ahhoz, hogy egy mutatós logót, grafikát vagy emblémát elhelyezzünk rajta. Minden sofőrnek szüksége van rá, ráadásul mindig jól jön belőle egy új darab, hogy legyen kéznél, ha a helyzet úgy kívánja. Többféle változat közül lehet választani, eltérő alapszínekkel, így minden arculathoz megtalálhatjuk a megfelelőt.

Egyáltalán nem vagyunk késésben

Függetlenül attól, hogy beköszöntött a tavasz, süt a nap, még mindig nem késő megtervezni egy promóciós kampányt, amiben több reklámajándékot is adunk a célközönségnek. Minden szükséges terméket, eszközt, kiegészítőt megtalálhatunk a webáruház kínálatában.

Apr 20, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések