A strandtörölköző egy nyaralásról sem maradhat le

A strandtörölköző egy nyaralásról sem maradhat le

Mi az, ami egyetlen egy strandolásból sem maradhat ki? Erre a kérdésre több válasz is létezik, nehéz egyetlen egy eszközt vagy kiegészítőt kiemelni. Szükség van naptejre, strandtáskára, napszemüvegre és természetesen a strandtörölköző sem maradhat otthon, amiből ráadásul több is kell, hogy a család összes tagjának jusson legalább egy.

Strandtörölköző, mint promóciós termék

Ezt akár úgy is megfogalmazhatnánk, hogy keresztezzük a kellemest a hasznossal. A strandtörölköző ugyanis többféle célt is szolgálhat. A promóciós termékeknek több elvárásnak is meg kell felelnie. Többször használatos kell, hogy legyen, emellett az emberek tudják és akarják is használni, lehetőleg minél többször. A strandtörölköző párnával ezért is ideális választás, pláne, hogy közeleg a jó idő, mindenki aktívan tervezi a nyaralását, a kikapcsolódásokat, és már alig várja, hogy nyissanak a strandok.

A strandtörölköző igazi multifunkciós eszköznek számít a parton. Természetesen az első funkciója az, hogy felszívja a nedvességet, hogy amikor frissen kiszállunk a vízből, a medencéből, és megérint minket egy-egy fuvallat, akkor ne kelljen sokáig vacogni, azonnal meg tudjuk szárítani magunkat.

A strandon ezenkívül még használjuk arra is, hogy a fűbe, a homokba leterítve tudjunk kicsit napozni, megpihenni vagy éppen olvasni egy könyvet. Továbbá arról a “fontos funkcióról” sem szabad megfeledkezni, hogyha bemegyünk a vízbe, akkor ezzel terítjük le az értékeinket, egyféle áthatolhatatlan széfet létrehozva, egy pszichológiai határt, amin keresztül (reményeink szerint) senki nem fog átjutni és meglovasítani a pénztárcát vagy más holmikat.

Ha végigmegyünk egy strandon vagy a Balaton partján, akkor számtalan olyan táskát találhatunk, ami le van terítve egy-egy törölközővel. Miért ne használhatnánk ki ezt a lehetőséget, ezzel létrehozva egy “passzív hirdetőfalat”? A strandtörölközőnek promóciós szempontból számtalan előnye van. A nyaraláson kívül is gyakran előkerülhet, ráadásul, ha valaki a parton használja, akkor passzív módon több száz emberhez is eljuthatunk.

Egyedül a kreativitás szabhat határt

Rengeteg ajándékötlet, útmutató érhető el, amivel egy valóban hatékony promóciós kampányt lehet felépíteni. Közeleg a tavasz, már a kinti hőmérséklet is folyamatosan növekszik, a nappalok pedig csak hosszabbak lesznek. Ez egy olyan időszak, amikor mindenki a pihenést, a különböző szabadtéri programjait tervezi meg. Lassan már igazi strandidő lesz, amihez érdemes időben beszerezni a szükséges eszközöket, kiegészítőket.

Egy promóciós kampány keretein belül ezekről is gondoskodhatunk. Egy mutatós strandtörölköző tökéletes ajándék lehet, ami ráadásul évek múlva is előkerülhet. Dizájnos, stílusos alapokból nincs hiány, amin elhelyezhetjük a cég logóját, de akár egy komplett grafikát is tervezhetünk a promócióhoz. A strandtörölköző tökéletes ajándék lehet ügyfelek, munkatársak és üzleti partnerek számára is. Ideális kiegészítő egy ajándékcsomagban, de önmagában is megállja a helyét.

Egy tömegcikk, ami tulajdonképpen személyes ajándék is egyben

Ha valakiről például tudjuk, hogy éppen nyaralni készül, akkor neki adhatunk egy kifejezetten, a cég arculatával rendelkező strandtörölközőt. Ezt magával viheti az útra, rengeteg pozitív emlék fog ehhez az “aprósághoz” kötődni, ami hosszú távon jó hatással lehet a vállalkozásról kialakult képre is. Ha egyedi promóciós ajándékban gondolkozol, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segíteni fogunk!

Feb 23, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések