A sminktükör, mint promóciós termék

A sminktükör, mint promóciós termék

Ma már számtalan eszközt lehet használni reklámajándékként. Természetesen az sem mindegy, hogy az adott tárgy mennyire hasznos a hétköznapokban. Attól, hogy valamin elfér a cég emblémája, még nem biztos, hogy promóciós termékként is megállja a helyét. Azonban nálunk hasznos tárgyakból sincs hiány, ezek közé tartozik a címszereplő sminktükör is.

Milyen sminktükör típusokkal találkozhatunk?

Különlegességekből nincs hiány, elég csak megnézni a Rinoco sminktükör megjelenését. Kétoldalas, forgatható tükör, ami egy igazán egzotikus, bambusz állványon van elhelyezve. Tökéletes választás fésülködőasztalhoz vagy éppen a fürdőszobába. Az emblémának is bőven van hely, hogy a felhasználója mindig tudja, hogy pontosan kitől is kapta ezt az egyedi ajándékot.

A sminktükör szerepe a hétköznapokban kifejezetten fontos. Sokaknak elengedhetetlen az, hogy a sminkjük minden helyzetben hibátlan legyen. Sokszor olyankor kell megigazítani, amikor nincs a közelben egy fix, álló tükör, útközben kell megoldani a korrekciót.

Ebben a helyzetben lehet a segítségünkre egy sminktükör, aminek több fajtája is létezik. Természetesen ott vannak a statikus tükrök is, amelyekkel általában a fürdőszobában találkozhatunk, de bárhol a falra rögzíthetünk egyet az otthonunkban. Van olyan változat, ami mozgatható állvánnyal rendelkezik, az asztali tükrök is ebbe a kategóriába tartoznak. Tökéletes választás azok számára, akik a sminkjük mellett a szettjüket is látni akarják.

Egy különleges kategóriát is érdemes megemlíteni, az úgynevezett hollywood tükröt. Ezekkel általában mozifilmekben találkozhatunk, de fodrászatokban is előfordul. Egy méretes tükörről beszélünk, aminek a szélét villanykörték díszítik, és egy sminkasztal is tartozik hozzá.

Ami viszont már sokkal jobban megfelel promóciós terméknek is, az a kozmetikai tükör és az utazó vagy hordozható tükör. Előbbit még nagyítós sminktükör megnevezéssel is szokás illetni, mivel háromszoros, ötszörös vagy akár tízszeres nagyítás is elérhető vele, hogy az arc minden egyes részletét lássuk és a smink is pontos, már-már tökéletes legyen.

Az utazó tükrök kicsik, a zsebünkben is elférnek, gyors javításokhoz vagy egy villám ellenőrzéshez tökéletesen megfelelnek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Rengeteg tükör közül lehet válogatni, találkozhatunk különleges darabokkal, mint amilyen a már említett Rinoco sminktükör is, de ezenkívül elérhető még Bilof zsebtükör is, ami egy négyzet alakú fém változat normál és nagyítós tükörrel egyaránt ellátva.

Klasszikus kerek modell is létezik, ami szintén egyszerűen elfér a zsebben vagy a kézitáskában. A sminktükör kiválasztásának több szempontja is van. Persze az első kérdés az, hogy fix vagy hordozható változatot szeretnénk. Ha statikusat, akkor meg kell vizsgálni, hogy a lakásban pontosan hova akarjuk felszerelni. Hálószoba, fürdőszoba, asztalon, komódon? Minden esetben el kell dönteni azt is, hogy mekkora legyen a nagyítása tükörnek. Tízszeres is elérhető, hogy igazán precíz sminket tudjunk varázsolni.

Miért olyan hatékony promóciós termék?

Sminktükörre minden hölgynek szüksége van, korosztálytól függetlenül, de az sem ritka, hogy az urak is megvizsgálják magukat benne. Többféle kialakítás, méret, forma és szín érhető el, így minden célközönségnek megtalálhatjuk azt, amit a leginkább kedvelni fognak.

A sminktükör azért is hatékony promóciós termék, mert egy nap többször is előkerül, hosszú távon lehet használni és látványosan el lehet rajta helyezni a cég megjelenését, emblémáját. A webáruház kínálatában többféle tükör érhető el.

Feb 28, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések