A kerti kiegészítők igazán hasznos promóciós ajándékok lehetnek

A kerti kiegészítők igazán hasznos promóciós ajándékok lehetnek

Ha promóciós termékekről van szó, akkor az egyik legfontosabb cél az, hogy az ajándékkal elérjük a kívánt hatást. Ezt a legegyszerűbben úgy tudjuk teljesíteni, ha olyan eszközöket keresünk, amit a célcsoport a mindennapokban is rendszeresen tud használni. Például a kerti kiegészítők is ebbe a kategóriába tartoznak.

Miért éppen a kerti kiegészítők?

Ha promóciós ajándékról van szó, akkor mindenki valamilyen apróságra gondol, mint a kulcstartó, egy toll vagy egy bögre, amin el van helyezve az adott cég logója. Ezek az esetek többségében valahol a szekrény mélyén végzik, és gyakran el is felejtjük, hogy van még belőlük otthon.

Itt kerül képbe például a 7 részes kertészkészlet, ami garantáltan nem valamelyik fiókban fog pihenni “élete végéig”, azaz amíg valaki fel nem fedezi és kidobja a kukába. Kertészkedni mindenki szeret, és ehhez nincs is feltétlenül szükség nagy családi házra.

Már panellakásokban is ki lehet alakítani olyan részeket, ahol a növények uralkodnak. Ahhoz, hogy őket megfelelően tudjuk kezelni (elültetni, átültetni, ápolni) szükség van megfelelő eszközökre és kiegészítőkre. Ez lehet akár csak egy speciális kesztyű, vagy a már említett komolyabb készlet is.

Természetesen családi ház és nagy udvar esetén a helyzet is másabb lesz. Itt már nem lesz elegendő egy darab kesztyű, hanem már különböző díszeket is választhatunk. Egy kert általában sosem nyeri el végleges formáját, mindig szükség lesz valami apróbb változtatásra, cserére, javításra vagy csak egyszerűen jön egy új ötlet és máris elkezdődik az egész átalakítása.

Mindenre van megoldás

A nagy kerti kiegészítők kínálatnak köszönhetően nemcsak a kertészettel kapcsolatos igényeket lehet megoldani, de akár még az udvaron található kisállatoknak is beszerezhetünk egy új tálat, vagy éppen egy madáretetőt, esetleg egy új terráriumot. Miért is fontos, hogy ennyi különböző termék közül tudjunk válogatni? Mert minden attól függ, hogy pontosan milyen célcsoportot célzunk meg a promóciós ajándékokkal.

Nyáron, amikor a legtöbb ember kint van a szabadban, sok időt töltenek a kertben, tökéletes alkalom lehet arra, hogy ilyen termékeket adjunk potenciális ügyfeleinknek, munkatársainknak és/vagy üzleti partnereinknek függetlenül attól, hogy mi a cég valódi profilja, tevékenysége. Miért is jó választás a kerti kiegészítő? Mert egy valóban hasznos ajándékról beszélünk.

Ezért sem mindegy, hogy mi az alapanyag. Természetesen a bögre sem rossz, azt is lehet használni akár minden nap, de kevésbé emlékezetes, mint például egy kertészeti készlet. Ebből valószínűleg biztos nem lesz sok otthon, míg bögréből akár több is lapulhat a szekrényben.

Minden egyes kertészkedés alkalmával a mi logónkkal, megjelenésünkkel ellátott termékeket fogják használni, ami rövid és hosszú távon is növeli a cégbe vetett bizalmat, és növeli az esélyét annak, hogy a következő vásárlásnál is minket fognak választani.

Nem szabad elkapkodni a választást

Természetesen az sem mindegy, hogy pontosan kinek adjuk az ajándékot. Először mindig a célcsoportot kell meghatározni, lehetőleg minél részletesebben, hogy hatékonyan fel tudjuk mérni azt, melyek azok az eszközök és kiegészítők, amelyeket valóban használnának a gyakorlatban is.


Fontos, hogy olyan ajándékot (vagy akár többet is) válasszunk, ami minőségben is megfelelő, nem pedig egyszer használatos vagy könnyedén eltörhet. A feladat sokszor nem egyszerű, ezért is ajánlott szakember segítségét igénybe venni. Ha kérdésed van, keress minket bizalommal.

Aug 29, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések