A kártyatartó praktikusabb a klasszikus pénztárcánál?

A kártyatartó praktikusabb a klasszikus pénztárcánál?

Közeleg a jó idő, visszakerülnek a szekrénybe a nagy kabátok, de már a pulcsik sem fognak sokáig velünk maradni. Ez azt jelenti, hogyha nem viszünk magunkkal táskát, akkor elég kevés hely marad a pénztárca tárolására. Ezért is sokkal praktikusabb a kártyatartó, ami kényelmesen elfér a zsebünkben is.

Többféle kártyatartó közül lehet válogatni

Természetesen nem azt mondjuk, hogy ideje mindenkinek kidobnia a pénztárcáját, de amiket eddig benne tároltunk, az már sokkal kisebb helyen is elfér. Egyre több érv szól amellett, hogy olyan praktikus kiegészítőket hordjunk inkább magunkkal, mint amilyen a Copek RPET bankkártyatartó is.

A kártyatartó népszerűsége azért is növekedett meg az elmúlt években, mert a készpénzhasználat mértéke csökkent. Már nem igazán van szükség arra, hogy több papírbankót és aprót tartsunk magunknál. Az esetek 99%-ban elegendő, ha a bankkártyánk nálunk van, de még akár az is otthon maradhat, mivel okostelefon segítségével is tudunk szinte bárhol fizetni.

A kártyatartó elsődleges feladata így az lesz, hogy a fontosabb iratokat (személyigazolvány, lakcímkártya) mindig magunknál tudjuk tartani. Nem kell bajlódni azzal, hogy a pénztárcának próbálunk mindenáron helyet találni, vagy egyszerűen kényelmetlen a zsebünkben tárolni. A legtöbb kártyatartó tökéletesen belesimul a zsebünkbe, szinte észre sem vesszük, hogy ott van, de ez nem jelenti azt, hogy attól kéne tartanunk, hogy könnyedén kiesik onnan.

De miért fontos ez, ha reklámajándékokról beszélünk? A promóciós termékekkel kapcsolatban az elsődleges elvárás az, hogy valóban hasznos eszközöket, kiegészítőket adjunk ajándékba. Egy kártyatartó maximálisan megfelel ezeknek az igényeknek. Többféle kialakítás, megoldás közül lehet válogatni, amelyek egytől egyig praktikusak.

Választhatunk prémiumminőségű darabot, de egyszerűbb eszközökből sincs hiány. Ezzel valóban olyan ajándékot adhatunk az ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek, amivel hatékonyabbak és kényelmesebbek lesznek a mindennapok.

Kinek adjunk kártyatartót ajándékba?

Többféle kártyatartó közül lehet válogatni. Van, amelyiket kifejezetten a bankkártya tárolására terveztek, de emellett elérhető olyan is, amiben még a névjegykártyáknak is lesz hely. Ez egy olyan reklámajándék lehet, amivel a lehető legnagyobb közönséget meg tudjuk célozni.

Akinek vannak iratai, bankkártyája, annak azokat valahol tárolni is kell. Tökéletes választás erre egy kártyatartó. Nagyon elegáns, exkluzív promóciós terméket készíthetünk belőle. A cég emblémáját, arculatát és/vagy logóját is egyszerűen elhelyezhetjük a terméken.

Csak ki kell választanunk az alapot, és máris készülhet az egyedi változat belőle. Persze felmerülhet a kérdés, hogy mégis kinek és hol adjunk belőle? A kártyatartó akár önmagában is megállja a helyét, mint promóciós termék, de egy ajándékcsomagba is helyezhetünk belőle egyet-kettőt.

Ha egy fontosabb üzleti tárgyalásra készülünk, akkor a partnert is meglephetjük egy egyedi, az együttműködést jelképező kártyatartóval.

Akár nagy mennyiségben is beszerezhetjük

Adhatunk egyedi eszközt minden munkatársnak, az új kollégák “belépési csomagjába” is becsempészhetünk egy ilyet. A céges rendezvények során is minden gond nélkül osztogathatjuk, mivel garantáltan elérjük vele a kívánt hatást. A webáruház kínálatában további hasznos promóciós termékek közül lehet válogatni.

Apr 16, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések