A karácsonyi céges ajándékcsomag összeállítása

A karácsonyi céges ajándékcsomag összeállítása

Már javában benne vagyunk az ünnepi időszakban. Mindenki tervezi, hogy kinek mit vegyen ajándékba, készülnek a bevásárlólisták. Nemcsak az emberek, de a cégek is lázasan készülnek erre az időszakra. A karácsonyi céges ajándékcsomag szerves részét képezi az ünnepeknek.

A karácsonyi céges ajándékcsomag előnyei

Természetesen ilyenkor általában az az első kérdés, hogy mégis mi kerüljön bele a csomagba. Például egy kerámia bögre kanállal ideális választás lehet. Egy ajándékcsomagba számtalan eszközt és kiegészítőt tehetünk. A karácsonyi időszakban nagy szükség van karácsonyfadíszekre, csúcsdíszre, mindenféle esztétikai elemre, de azért használati cikkeket is rakhatunk bele. Ilyen a már említett bögre, de emellett választhatunk egy teáskannát is ruha bevonattal.

Sokan gondolják azt, hogy ilyenkor mindegy, hogy mi lesz a karácsonyi céges ajándékcsomagban, hisz már önmagában az is egy hatalmas ajándék, hogy gondoltunk erre. A cégek esetében azonban több célja is lehet egy ilyen csomag átadásának. Például megköszönhetjük a munkatársak egész éves kitartó munkáját, az ügyfeleknek a lojalitásukat, de ezzel akár új vásárlókat is be tudunk vonni az ünnepi időszakban.

Ezért sem szabad csak úgy felelőtlenül összedobálni az eszközöket a csomagba. Alapos tervezésre van szükség, mert ilyenkor nemcsak mi gondolunk arra, hogy meglepjük valamivel például az ügyfeleket az ünnepi időszakban. A fő cél az, hogy maradandó élményt okozzunk, ezért ki kell emelkedni a tömegből. A karácsony a szeretet ünnepe, az ajándékozásról szól, ami azt is jelenti, hogy ilyenkor rengeteg kedvezménnyel, akcióval és ígérettel bombázzák az embereket.

Gyakorlatilag már elvárássá alakult az ügyfelek részéről az ajándékozás. Természetesen senki nem akar csalódást okozni a vásárlóinak, ezért ajánlott alaposan megtervezni, hogy mégis miből áll majd a karácsonyi céges ajándékcsomag.

Nagy vagy kicsi csomag?

Ez is egy olyan kérdés, ami gyakran elhangzik az ajándékcsomagok esetében. Karácsonyi kínálatunk mindenre fel van készülve, válasszuk bármelyik megoldást, nálunk minden megtalálható! Egyértelmű válasz nincs a kérdésre, mivel minden attól függ, hogy mi a promóciós kampány célja. Ha például a munkatársakat és családjukat célozzuk, akkor érdemes egy nagyobb csomagot összeállítani.

Erre azért is van szükség, mert itt nem egy ember fogja kapni és használni az összes terméket. Feleség, férj, gyerekek: mindenkinek rakni kell valamit a csomagba, amit aztán használni fog a karácsonyi időszakban. Ha nagy ajándékcsomagot állítunk össze, azzal tulajdonképpen nem nehéz mellé lőni, mivel garantáltan elérünk valamilyen hatást a megajándékozottnál és családjánál.

Ha viszont fontos az egyediség, a személyesség, akkor kisebb csomag is megteszi. Ebből nagyobb mennyiségben tudunk beszerezni, ami költséghatékonyság szempontjából sem utolsó. Ha sok kicsi ajándékcsomagunk van, azokat nyugodtan osztogathatjuk mindenkinek. Ügyfeleknek, munkatársaknak és üzleti partnereknek egyaránt.

A beszerzés egyszerűen megoldható

Ha megvan, hogy mi legyen a karácsonyi céges ajándékcsomag tartalma, akkor nincs más teendő, mint elindítani a teljes folyamatot. Nem vagyunk késésben, de azért sokáig halogatni sem érdemes, mivel már nyakunkon az ünnepi időszak. Az ügyfelek már karácsonyi lázban égnek, ideje nekünk is így tennünk! Ha kérdésed van vagy nem tudod, hogy mi is kerüljön a csomagba, keress minket bizalommal és segíteni fogunk!

Nov 22, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések