A felfújható vizi matrac tökéletes ajándék a nyári hónapokban

A felfújható vizi matrac tökéletes ajándék a nyári hónapokban

A nyári időszakban számtalan olyan esemény van, ahol céges ajándékkal lephetjük meg az ügyfeleket, munkatársakat. Lehet az egy csapatépítő, futóverseny, vagy valamilyen vízpart közeli rendezvény. Érdemes olyan ajándékokat választani, amelyek illeszkednek a nyári tematikához, mint amilyen a felfújható vizi matrac például.

Miért pont a felfújható vizi matrac?

Ha a felfújható tárgyak kerülnek szóba, egyértelműen mindenki a matracokra vagy a strandlabdákra gondol. Minden családi nyaralásra kell belőlük legalább egy darab. A matracból gyakran még az egy sem elég, sokkal jobb, ha minden családtagnak van egy sajátja, amit úgy és akkor használ a nyaralás során, amikor és ahogyan csak akar. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy ez mégis miért olyan fontos a cégek számára.

A nyári időszakban minden a forróságról, a pihenésről, a strandolásról szól. A vásárlók részéről is kialakult egyfajta elvárás, hogy ilyenkor a cégek is olyan kampányokat hoznak létre, amelyek szorosan kapcsolódnak ehhez az évszakhoz.

Foglalkozzon bármivel az adott vállalkozás, jó, ha a marketinget a nyári hónapokban a szezonhoz alakítja. Ezt a legegyszerűbben úgy teheti meg, ha a termékei, szolgáltatásai mellé valamilyen saját logóval ellátott plusz ajándékot, kiegészítőt is kínál.

A reklámajándékok több előnnyel rendelkeznek, amelyeket ajánlott az év minden részében kihasználni, de a nyári időszakban vétek nem élni a lehetőséggel.

Ráadásul ha ezt egy olyan hatékony, közkedvelt termékkel társítjuk, mint amilyen a felfújható vizi matrac, máris kész a tuti recept. A matrac előnye, hogy mindenki szereti. Nyugodtan lehet használni a Balatonon, a közeli strandon, de akár a tengerpartra is magunkkal vihetjük. Leeresztett állapotban könnyedén elfér a táskában, nem fogja megdobni nagyon a bőröndök súlyát. Vannak olyan kialakítású termékek, amelyeket nagyon kicsire össze lehet hajtogatni. Az egyik legnépszerűbb a Pumper gumimatrac, amivel valószínűleg már mindenki találkozott valamilyen formában.

Pozitív élmények, pozitív eredmények

Ha olyan reklámajándékokat adunk az ügyfeleknek, munkatársaknak, amelyekhez pozitív élményeket tudnak társítani, az az egész kampány sikerességét nagymértékben tudja növelni. A nyaralás, a pihenés, de egy egyszerű strandolás is az önfeledt kikapcsolódásról szól.

Ha a legvidámabb pillanatokban ott tud lenni egy felfújható vizi matrac, strandlabda, frizbi, amin a cég logója található, a célközönség akarva-akaratlanul is összeköti a kettőt. Ha bárhol máshol meglátják ugyanezt az emblémát, az azonnal a pozitív élményeket fogja feleleveníteni mindenkiben, és mondanunk sem kell, a vásárlás esélyét is növelni fogja.

A reklámajándékok használata már évtizedes múltra tekint vissza. A hatékony kampány alapja, hogy nem céltalanul választjuk ki a logózható terméket, hanem alaposan megtervezzük azt, hogy pontosan mire is kerül majd fel a cég logója. A felfújható vizi matrac elég nagy felületet nyújt, így akár egy komplett szlogent, grafikát meg lehet rajta jeleníteni.

Gyorsan elkészül, magas minőségben

Webáruházunk kínálatában több ezer termék található, amelyek kivétel nélkül mind logózhatóak. Nyugodtan szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat, nem kell szimplán csak a cég logójához ragaszkodni. Több megoldás is elérhető, ezért is érdemes végignézni a kínálatot. A strandtermékek mindig biztos választást jelentenek.

Jun 26, 2024 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések