A céges ajándékozás ma már minőségi termékekkel is megoldható

A céges ajándékozás ma már minőségi termékekkel is megoldható

A promóciós termékeknek már évtizedes hagyománya van, de az elmúlt időszakban hatalmas változáson esett át ez a terület. A céges ajándékozás során már rengeteg ajándéktárgy közül válogathatunk, valamint a minőség is nagyot emelkedett az elmúlt pár évben. Számtalan elkészítési mód és termék áll a rendelkezésünkre, de mégis miért olyan közkedvelt ez a módszer?

A céges ajándékozás növeli a bizalmat

Egy új brand vagy egy meglévő vállalkozás terjeszkedéséhez elengedhetetlen az, hogy minél több vásárló vagy potenciális vevő ismerje az adott márkát. Továbbá kapcsolatépítésre is szükség van, amikor üzlettársakat keresünk, és mi sem lehet jobb egy első találkozó indításának, mint például egy minőségi, egyedi ajándék Bailey Light tollszett átnyújtása. Ez csak egy példa a több mint 9.000 elérhető ajándéktárgy közül.

Fontos kiemelni, hogy nemcsak business-to-business - azaz két cég közötti - tárgyalás során lehet őket használni, valamint potenciális ügyfélkeresés során, hanem belső ajándékként is. A munkatársak kedvéhez nagymértékben hozzá tud járulni az, ha egy céges rendezvényen, családi napon minden érkező kap egy ajándékcsomagot, amit aztán használni is tud.

Fontos, hogy a promóciós ajándék ne csupán jelképes, hanem hasznos is legyen!

A legjobb választás az, ha nem eldobható, egyszer használatos tárgyakat ajándékozunk, hanem valóban értéket képviselő, többször is használható, hatékony eszközöket adunk. Több tippet is tudunk adni ajándékozás témában, de azért egy kis segítséget most is nyújtunk. Például egy üzleti tárgyalás során kifejezetten hasznos lehet a már említett minőségi tollszett, amit aztán szívesen fognak használni aláírás, adminisztráció alkalmával.

De ugyanúgy idetartoznak a jó öreg bögrék is, hisz akkor mindig a kikapcsolódás, a kellemes kávézásoknál leszünk jelen az ügyfeleknél és üzlettársaknál. A nyár közeledtével pedig nem szabad megfeledkezni a strandjátékokról és eszközökről sem - strandlabda, hűtőtáska, strandszék! A nyaralás mindig a pihenésről és az önfeledt szórakozásról szól, így garantáltan pozitív élményeket fognak társítani az ajándékokhoz, ami nagymértékben segíti megnövelni a bizalmat a cégünk felé.

Természetesen ez eddig csak a jéghegy csúcsa. Ha hasznos eszközökről beszélünk, akkor nem szabad kihagyni a szerszámokat és egyéb tárgyakat sem, amelyek segítenek megoldani valamilyen problémát. Mérőszalag, colostok, láthatósági mellény, elemlámpa, valamint egyéb szerszámok és autóápoláshoz tartozó eszközök is egyedi megjelenéssel láthatóak el.

A választott termékeknek illeszkednie kell a cég arculatához!

Nemcsak arra kell odafigyelni, hogy a választott ajándéktárgyak megfelelő minőségűek legyenek, hanem arra is, hogy kifejezzék, megerősítsék a cég tevékenységét. Egy pár konkrét példát is hoztunk: egy biztosító, pénzügyi szolgáltatásokat kínáló vállalkozás esetén tökéletes választás az esernyő, hisz a biztosításhoz hasonlóan ez az eszköz is a védelemről szól, csak itt éppen a zord időjárás ellen.

Egy informatikai cég esetén jó választás lehet a különböző elektronikai kütyük beszerzése. Töltőkábel, powerbank, telefonos kiegészítők, mint például egy érintőképernyős kesztyű. Ha autószervizünk van, akkor a már említett szerszámok, jégkaparó az ideális promóciós ajándék.

Fontos, hogy lehetőleg olyan terméket válasszunk, amelyen jól láthatóan el lehet helyezni a logót, a szlogent vagy valamilyen üzenetet, esetleg elérhetőséget. Természetesen tudjuk, hogy az elindulás olykor nagyon nem egyszerű, de keress minket bizalommal, ha kérdések merültek fel, vagy szeretnél belemerülni a promóciós ajándékok világába!

Apr 03, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések