A céges ajándékok sosem mennek ki a divatból

A céges ajándékok sosem mennek ki a divatból

A promóciós termékek már évtizedek óta velünk vannak és számtalan alkalmazási módjuk van. Idetartoznak például a céges ajándékok is, amelyeket adhatunk üzleti partnereknek, munkatársaknak, de akár még potenciális ügyfeleknek is, hogy a vállalat brandjének hírét tovább növeljük.

Mi tartozik a céges ajándékok közé?

Konkrétan szinte bármi, amit saját arculattal, megjelenéssel vagy logóval láthatunk el. Ezeket aztán számtalan rendezvényen tudjuk átadni, ilyen lehet például egy éves teljesítményértékelő is, ahol Recsum trófeát adhatunk a megajándékozottaknak. Egy egyedi szöveggel, névvel és logóval ellátott díj már önmagában hatalmas marketing értékkel rendelkezik. Rengeteg kép készül róla, amit aztán a családban, ismerősöknek lehet mutogatni, továbbá a social media felületekre is garantáltan fel fog kerülni, ahol több száz, ha nem ezer embert el lehet vele érni.

Ez a bevételre is jó hatással lehet, ha azt látják, hogy itt milyen teljesítményre képesek az emberek, valamint a munkatársak elégedettsége is növekedni fog, továbbá még az új munkaerő toborzása során is megmutathatjuk a jelölteknek, hogy mi mennyire megbecsüljük a saját kollégáinkat.

Ez csupán csak egy példa volt az elérhető több mint 9.000 termék közül, amit aztán céges ajándékként adhatunk át. Természetesen nemcsak a saját munkatársaknak adhatunk ilyet, hanem üzleti partnereknek is. Tökéletes indítás lehet ez egy üzleti tárgyalás során, amelyen kifejezetten fontos az első benyomás.

Nem mindegy, hogy milyen ajándékokat válogatunk össze

A promóciós termékek akkor érik el igazán hatásukat, ha nem céltalanul “dobáljuk össze” őket, rárakjuk a logót és készen is vagyunk. Ez ennél egy fontosabb folyamat, nem szabad félvállról venni! Rengeteg tipp és tanács érhető el nálunk is ezzel kapcsolatban, amelyeket érdemes betartani, ha azt szeretnénk, hogy a promóciós ajándék valóban olyan hatást érjen el, amit mi is szeretnénk.

Az egyik ilyen fontos tényező az, hogy válogassuk meg a termékeket! Próbáljunk olyanokat adni az ügyfeleknek, amelyeknek egyrészt valóban van hasznuk, másrészt a cég arculatát és tevékenységét is megfelelően képviselik.

Például ha rengeteg adminisztratív jellegű szolgáltatásunk van, akkor a noteszek, tollak és más irodaszerek tökéletesen ajándékok lehetnek. IT cég esetén pedig választhatunk pendrive-ot vagy power bankot is. Ezek kivétel nélkül elláthatóak logóval és egyedi arculattal.

Az, hogy valóban hasznosan legyenek a céges ajándékok, azért fontos, hogy az ügyfél többször is használja őket. Minél többször van szem előtt, annál nagyobb eséllyel fog minket választani a következő alkalommal, valamint így másokhoz is könnyebben elérhetünk.

Vegyünk alapul egy bevásárlótáskát: ha megfelelő a minősége, nem szakad el az első alkalommal, akkor hónapokon keresztül ott lehet minden egyes beszerző körúton velünk. Több száz ember is láthatja akár egyetlen alkalommal a logónkat, valamint az elérhetőségeinket.

A minőség is kifejezetten fontos

A promóciós ajándék is minket képvisel, ami azt jelenti, hogyha rossz a minősége, hamar eltörik vagy használhatatlan lesz, akkor a szolgáltatásainkról és termékeinkről is ezt fogják gondolni azok, akiknek adtuk őket.

Ezért sem szabad félvállról venni az egész folyamatot, és már az alapanyagok, valamint az alkalmazott emblémázási technológia kiválasztása során azokat választani, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik! Ha nem tudod, hogy melyiket válaszd vagy kérdéseid vannak, akkor keress minket bizalommal, és mi segítünk eligazodni a céges ajándékok világában!

May 17, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések