A céges ajándékok megrendelése ma már igazán egyszerű és hatékony folyamat

A céges ajándékok megrendelése ma már igazán egyszerű és hatékony folyamat

A promóciós ajándékok napjainkban kiemelkedően fontos eszközök a marketing területén. Ideális megoldást nyújtanak a márka építéséhez, legyen szó céges rendezvényről, kitelepülésről, szakmai eseményről vagy akár családi rendezvényről. Persze nem megy minden zökkenőmentesen, hiszen gondosan meg kell tervezni, hogy pontosan milyen termékeket kívánunk felajánlani. Az céges ajándékok megrendelése és a testreszabása is ma már minden vállalkozás számára elérhető.

A céges ajándékok megrendelése: hogyan történik?

Az első és legfontosabb lépés, hogy olyan termékeket válasszunk, melyek összhangban vannak a cég arculatával és tevékenységével, ugyanakkor örömteli meglepetést nyújtsanak a lehetséges ügyfeleknek! Szerencsére a választék hatalmas: a klasszikus bögrétől kezdve a jegyzetfüzeteken és esernyőkön át egészen a strandlabdákig sokféle opció közül választhatunk. Ott van például a Classic Click golyóstoll, ami egy igazán különleges ajándék lehet.

Az is előnyös lehet, ha nagy mennyiségben rendelünk, így tartalékaink maradnak a későbbi eseményekre. Összeállíthatunk különféle csomagokat, vagy akár egyedi arculatú termékeket is készíttethetünk az adott eseményre. Az céges ajándékok megrendelése könnyű, az igazi kihívást az ideális termékek kiválasztása jelenti. Az ezerféle lehetőség között könnyű eltévedni, így a választás nehéz lehet. Ilyenkor érdemes figyelembe venni, hogy mely termékek illeszkednek a legjobban a cég profiljához és tevékenységéhez.

Például, ha pénzügyi vállalatról van szó, mely főként hitel és biztosítás területén tevékenykedik, akkor egy egyedi arculatú esernyő jó választás lehet. Az esernyő a védelmet ad az alatta tartózkodnak, ami összefügg a biztosításokkal és pénzügyi termékekkel.

Egy másik megközelítés, hogy mely eszközöket használják a mindennapjaik során az ügyfelek. Kávézásnál bögre, munkavégzéshez jegyzetfüzetek és tollak, esetleg autós kiegészítők, tekintve, hogy sokan autóval járnak munkába. Több utat is választhatunk, így ne aggódjunk az ideális termékek megtalálása miatt!

Miért fontosak a promóciós ajándékok?

A promóciós termékek kiválóak az offline marketingben. Növelik az ügyfelek bizalmát, és vonzzák az új vásárlókat. Az egyedi irodaszerek és eszközök teljesen átalakíthatják egy iroda megjelenését, ezáltal növelve a cég hitelességét és szakértelmét üzleti találkozók vagy interjúk során.

Egy logóval ellátott bevásárlótáska emlékezteti a cégre mindazokat, akik kapják, és azokat is, akik látják a táska tulajdonosát vásárolni. Ahhoz, hogy a marketingkampány sikeres legyen, fontos, hogy a megfelelő termékeket válogassuk össze. Ezt fel lehet használni egy új termék vagy szolgáltatás népszerűsítéséhez, vagy általánosan a márka építéséhez. A lényeg az, hogy a termék kapcsolódjon a céghez és annak lehetőségeihez!

A minőség szintén kulcsfontosságú a céges ajándékok megrendelése esetén

A promóciós termékek használata nemcsak a mennyiségről és arculatról szól, hanem a termék minőségéről is. Ezért érdemes olyan forrásokat keresni, ahol a termékeket a megfelelő technikával készítik.


Nálunk többféle megoldás közül lehet választani: lézergravírozás, szitanyomás, tamponnyomás, digitális és kerámia transzfernyomás, műgyantabevonat és természetesen hímzés is elérhető. Ha kérdéseid vannak vagy egyedi ajándékot szeretnél, keress minket bizalommal és mi segítünk megtalálni a megfelelő termékeket!

Aug 09, 2023 Zefi

Legutóbbi Blog bejegyzések