LOGÓZOTT BEVÁSÁRLÓ TÁSKA REKLÁMAJÁNDÉK

Bevásárlótáska

Van hatékonyabb ajándék a bevásárlótáskánál? Talán van, de az biztos, hogy mind ár-érték arányban, mind népszerűségben kevés olyan termék létezik, ami megelőzi a promóciós bevásárlótáskákat. 

Egy logózott, egyedi céges megjelenéssel ellátott terméknek hatalmas marketing értéke van. Ezzel könnyedén elérhetünk olyan potenciális ügyfeleket is, akik eddig nem is találkoztak a cégünk nevével és megjelenésével. Fedezd fel a felhozatalunkat, és tervezd meg még ma egyedi céges táskáidat!

Mikor jó választás a reklámajándék?

Webshopunkban minőségi promóciós ajándékokat kínálunk, amelyeket különböző helyzetekben és helyszíneken lehet kínálni. Tökéletes választás egy ilyen ajándék kiosztása például céges rendezvényeken, kitelepüléseken, családi eseményeken és közösségi kampányokon, de tulajdonképpen bárhol, ahol lehetőség van a brand építésére. Kínálatunkban a klasszikus bögréktől kezdve az elektronikai eszközökön és esernyőkön át egészen a táskákig minden megtalálható.

Több mint 9000 termék közül lehet válogatni, így garantáltan minden cég meg tudja találni a tevékenységének és arculatának megfelelő ajándékot. Ide tartoznak a bevásárlótáskák is, de természetesen bármilyen más táska is kapható nálunk, amelyek tökéletes promóciós ajándékok abban az esetben, ha azt szeretnénk, hogy a potenciális ügyfelek minél többször “találkozzanak” a logónkkal és a megjelenésünkkel.

Nem elég azonban az, hogy mennyiségben felkészüljünk az ügyfelek és cégek igényeire. Legalább ekkora, ha nem nagyobb hangsúlyt kell fektetni a minőségre is. Hisz fontos az, hogy az átadott ajándék hosszú időre ellássa a feladatát, például egy esernyő ne menjen tönkre az első nagyobb eső alkalmával, vagy éppen a bevásárlótáska több vásárlást is kibírjon. 

Ennek érdekében több technológiát is alkalmazunk: klasszikus hímzés, vakdombos- és műgyantabevonat, kerámia és digitális transzfernyomás, szitanyomás, tamponnyomás és lézergravírozás. 

A bevásárlótáska az egyik legjobb marketingeszköz

Természetesen hasznos a bögre és a toll is, de miért jobb mégis egy táska? Egyrészt mivel ez a termék nagyobb terhet is elbír, így tudat alatt is hű társának fogja érezni a megajándékozott személy, így a bizalom is sokkal nagyobb lesz a cég felé. Másrészt a bevásárlótáska sokkal nagyobb felülettel rendelkezik, mint egy toll vagy egy bögre. Ennek köszönhetően nemcsak egyszerűen a logót és még esetleg a cég nevét lehet rányomtatni, hanem szlogent, egy egyedi kampányt is, de még az elérhetőségeknek is akad hely bőven. 

A cég teljes mértékben kiélheti a kreativitását ezen, minden olyan elemet rá lehet tenni, ami más ajándékon egyáltalán nem férne el. A táskába mást is el lehet rejteni, így egy családi eseményen vagy céges rendezvényen az egyik leghatékonyabb promóciós termék lehet, amibe minden ereklyét belerakhatnak a családok a nap vagy az esemény végén. 

A bevásárlótáska minden téren megállja a helyét

Van még egy nagy előnye ezeknek a modelleknek: mások is látják. Egy bögrét vagy tollat általában a négy fal között használunk, de ezt egy nap akár több tucat ember is láthatja, ha pedig igazán figyelemfelkeltő a megjelenése, ez a szám akár több száz is lehet. Ezért is van hatalmas értéke.

Fontos a minőség is: egy könnyen szakadó termékkel teljesen ellentétes hatást fogunk elérni az ügyfeleknél. Megfelelő alapanyagból készült táskával szinte garantáltan nyert ügyünk lesz minden potenciális vásárlónál.